``dedeli İlköğretim Okulu`nda Su Yok`` İddiasına Yalanlama

Ağrı`nın Patnos ilçesinde bir ilköğretim okulunda çocukların susuz kaldığı yönündeki iddiayla ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, haberin asılsız olduğunu söyledi.

``dedeli İlköğretim Okulu`nda Su Yok`` İddiasına Yalanlama
Dün bir televizyon kanalında yayınlanan Dedeli İlköğretim Okulu`nda su olmadığı için çocukların mağdur olduğu yönündeki habere, Patnos Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yalanlama geldi.

Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, haberin asılsız olduğunu belirterek, ``Bu okulumuz 16 derslikli olup yaz ayında teslimatı yapıldı. Teslimatı yapıldıktan sonra okulumuzda su yoktu ama biz bunu yaklaşık bir ay önce İlçe Özel İdaresi`nin çalışmasıyla hallettik. Şimdi birileri ortaya bir laf attı, herkes bu lafı konuşuyor. Bu söylenenler tamamen yalandır`` diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ise, "Dedeli İlköğretim Okulu`nda şu an herhangi bir sorun yok. Okulumuz normal eğitimine devam ediyor. Ne su ne elektrik ne de yakacak sorunu var. Okulumuza bu sene taşındığımız halde herhangi bir sorunu yok`` diye konuştu.
Kaynak: İHA