İletişim Uzmanı Gülay: Birbirimizi Sürekli Yanlış Anlıyoruz

Aile İçi İletişim Uzmanı Oğuz Gülay, insanların birbirlerini sürekli yanlış anladığını ifade ederek, "Bu da birbirimizi istemeden de olsa kırmamıza neden oluyor.

" dedi.

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) tarafından üyelere verilen "Aile İçi İletişim, Eşim ve Ben" konulu seminer Uğur Plaza Otel’de gerçekleştirildi. Kahvaltı eşliğinde iletişim uzmanı Oğuz Gülay tarafından verilen seminere üyelerin büyük ilgi gösterdiği görüldü. Oğuz Gülay, "Birbirimizi sürekli yanlış anlıyor ve istemeden kırıyoruz. Kendimizi nasıl daha doğru ifade edebiliriz? Kendimi ve kişiliğimi bir türlü kabul ettiremiyorum? Kendimi daha iyi nasıl anlatabilirim? Eşimin geçmişte yaptığı hataları, bir türlü unutamıyorum. Bunlardan dolayı sert tepkiler veriyorum ve bu durum aile mutluluğumu bozuyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? sorularının cevabını aramaya çalıştık. Çok verimli ve başarılı bir seminer yaptığımıza inanıyorum." diye konuştu.

HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar ise "İşadamlarımız yoğun bir temponun içerisindeler. Bu yoğunluk ve tempo ister istemez işadamlarımızı fazlasıyla meşgul ediyor. Ailelerine yeterince zaman ayıramamakta zorlanıyorlar. Sosyal programlarımız arasında olan bu kahvaltıyı organize etmemizdeki amacımız hem üyelerimizin kaynaşmalarını sağlamak hem de `Aile içi iletişimde eşim ve ben` üzerine faydalı bir seminer organize etmekti. Bunu yaparken de İstanbul’dan davet ettiğimiz iletişim uzmanı Oğuz Gülay hocamızın yararlı olacağını düşündük. Farklı konularda seminer veren Oğuz Gülay hocamız bugünkü seminerinde `Eşim ve Ben` üzerinde daha çok durdu." ifadelerini kullandı
Seminerin sonunda HÜRSİAD Başkan Yardımcısı Mehmet Özkeleş tarafından Oğuz Gülay’a günün anısına bir plaket takdim edildi.