Gökçek, Halk Ekmek Fabrikası`nın Gökkuşağı`ndaki Satış Yerini Gezdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Halk Ekmek Fabrikası`nın Gökkuşağı`nda açılan satış yerini gezerek, vatandaşlarla kahvaltı yaptı.

Gökçek, Halk Ekmek Fabrikası`nın Gökkuşağı`ndaki Satış Yerini Gezdi
Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar ile birlikte Gökkuşağı Fabrika Satış Yeri`ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, burada Halk Ekmek`in ürettiği simit ve poğaçalarla kahvaltı yaptı. Gökkuşağı Satış Yeri`ne vatandaşların ilgisinin çok büyük olduğunu söyleyen Genel Müdür Ali İlkbahar, ortalama 3 liraya mal olan bal, kaşar, zeytin, reçel, simit, poğaça ve krem peyniri gibi çeşitlerin bulunduğu kahvaltıya özellikle memur ve öğrencilerden talep geldiğini söyledi. Satış yerinde zamanzaman oturulacak yer bulunmadığını anlatan İlkbahar, simit ve poğaça dışında Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen diğer ekmek çeşitlerinin de satışının yapıldığını kaydetti. Kahvaltı yapanlara ücretsiz çay ikramında bulunduklarını ifade eden İlkbahar, vatandaşın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi

Bir süre tezgah arkasına geçip, ekmek ve diğer ürünlerin satışını izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Gökçek, Gökkuşağı Fabrika Satış Yeri`nde satılan ürün çeşitlerini ve üretim alanını inceleyerek, yeni satış yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA