Diş Macunu Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı (özel)

Eyüp Göktürk`te bir markete giren iki hırsız, önce raflarda fiyatları inceledi, ardından ilginç hırsızlığı gerçekleştirdi.

Güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği görüntülerde iki hırsız, bin 500 lira değerinde diş macununu çaldı.
Bir marketler zincirinin Göktürk şubesinde yaşanan hırsızlık olayı görenleri şaşırttı. Daha çok pahalı ürünleri çalan hırsızlar, bu kez diş macunu avına çıktı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, biri çantalı iki hırsız, markete müşteri kılığında giriyor. Bir hırsız ortalığı kolaçan ederken diğer hırsız ise reyonlardaki diş macunu bölümüne yöneliyor. Diş macunlarının fiyatlarını kontrol eden hırsızlar ardından en pahalı ve az yer kaplayanlara yöneliyor. Güvenlik kamerasının kendilerini görüntülediğinden habersiz iki hırsız, diş macunlarının dizili olduğu reyonu kendilerine doğru çevirmeyi bile ihmal etmiyor. Hırsızlardan birisi diş macunlarını çantaya doldururken diğer ise sürekli ortalığı kolaçan ediyor.
Kısa bir sürede bin 500 liralık diş macunu çalan iki hırsız, mağaza personeline fark ettirmeden ortadan kayboldu. Mağazanın şikayeti üzerine harekete geçen polis, her yerde diş macunu hırsızlarını arıyor.