Mhp`li Başkan ve Meclis Üyeleri Partilerinden İstifa Etti

Fethiye İlçesi Kadıköy Belediye Başkanı Adem Ayat ve belediye meclisi üyeleri Osman Demirci, İsmet Akar, Halil Civanoğlu, İbrahim Çavdır, Abdullah Suyabatmaz, Milliyetçi Hareket Partisi`nden istifa etti.

Mhp`li Başkan ve Meclis Üyeleri Partilerinden İstifa Etti
Partisinden yeteri kadar hizmet alamadığı gerekçesiyle istifa ettiğini açıklayan Kadıköy Belediye Başkanı Adem Ayat`ın geçen yıllarda AK Parti`ye geçeceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Geçen dönem Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ile tarım ekipmanları dağıtım töreninde çekilen samimi fotoğraf üzerine Ayat`ın, AK Parti`ye geçeceği yorumları yapılmıştı

SİYASET NANKÖRDÜR MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz de konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Gürbüz, açıklamasında, "Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemiz siyasetinde insan yetiştirmek anlamında çok önemli uğraşlar vermiş ve bunda da büyük ölçüde başarılı olmuştur. Ancak, siyaset öyle bir nankör meslektir ki eğer bir çıkar beklentiniz yoksa, tek amacımız Türk milletine hizmet etmekse sizi nerede ne zaman ve kimin arkanızdan vuracağını tahmin edemiyorsunuz" dedi. "Fakat maalesef bu arkadan vuruşlar, hep içinizden kendinize yol arkadaşı olarak seçtiğiniz en yakınındaki kişiler tarafından yapılmaktadır" diyen Hamdi Gürbüz, MHP`de siyaset yapan hiç kimsenin yatarak kazanma lüksü olmadığını söyledi. Sırtüstü yatmak ve ömrünü çalışmadan geçirmek isteyen insanların da MHP`de yeri olmadığını anlatan Gürbüz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zaten çalışmadan ömrünü yatarak geçirmek isteyen insanlar belli bir süre sonra kendilerini gösterecekler ve mazeret üretmeyebaşlayacaklardır. Daha düne kadar belediye başkanı olabilmek için her türlü şaklabanlığı yapanlar, milletin huzuruna çıkıp yalan atan, onların oylarını alarak seçildikten sonra da yarı yolda bırakıp başka bir siyasi partiye geçen bir belediye başkanından bu millete nasıl bir fayda gelebilir ki. Bu insanlar ömürlerinin sonuna kadar bu lekeyi üzerlerinde taşımaya bu dünya olmasa bile öbür dünyada bunun hesabını vermeye mahkumdurlar. " MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz açıklamasını şöyle tamamladı: "MHP Fethiye İlçe Başkanı olarak teşkilatım ve yönetim kurulum adına Kadıköy beldemizde partimize ve partimizin Belediye Başkan adayına güvenmiş ve oy vermiş tüm hemşehrilerimizden, böyle siyasi hırsızlık yapabilme kapasitesi olan bir kişiyi sizin karşınıza Belediye Başkanı olarak getirdiğimiz için özür dilerim."
Kaynak: İHA