Kur’an Kursu Öğreticileri Hem Okuyor Hem De Okutuyor

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattığı ve pilot olarak Ankara’da hayata geçirdiği, ‘Okuyoruz, Okutuyoruz’ kampanyası Polatlı’da da başlatıldı.

Kur’an Kursu Öğreticileri Hem Okuyor Hem De Okutuyor
Kampanya kapsamında Kur’an kursu öğreticileri hem okuyacak, hem de okutacak. Öğreticiler, iki haftada bir kitap okuyarak, kitabı arkadaşlarına ve öğrencilerine tanıtıp okumalarını teşvik edecek.


Polatlı İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, kampanyanın ilk toplantısını Hacı Bahri Camii Yatılı Kur’an Kursu toplantı salonunda yaptı. Toplantıda, Yurdakul Kur’an Kursu öğreticisi Ümmü Altın okuduğu iki kitabı tanıtarak, diğer Kur’an kursu öğreticilerine ve öğrencilerine okumalarını tavsiye etti.

Polatlı İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticilerinin okuyarak tanıttığı kitapları da sosyal paylaşım sitelerinde de yayınlayacaklarını söyledi. Muslu, genelgelerinde din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticilerinin her ay bir kitabı okuyarak kendilerine rapor ettiklerini hatırlatarak, “Rabbimizin ilk emri olan okumanın ömür boyu devam etmesini arzu ediyorum." temennisinde bulundu.