Gümüşhane’de Valilik Kupası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Bayramı Valilik Kupası kurumlar arası voleybol turnuvası final maçı ile son buldu.

Aydın Doğan Spor Salonu`nda yapılan, 25 Ekim tarihinde başlayan ve 4 grupta 15 kurum takımının mücadele ettiği müsabakalarda son gülen Türk Telekom oldu.

Türk Telekom ile Ceze İnfaz Kurumu ekibinin karşı karşıya geldiği final müsabakasını Vali Dr. Yusuf Mayda, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş ve Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan ile sporseverler izledi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakada setleri 25-17, 25-23 ve 25-18 alarak 3-0 galip ayrılan Türk Telekom İl Müdürlüğü ekibi turnuvada birincilik kupasını kaldırdı

Müsabakanın ardından yapılan ödül töreninde konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, turnuvaya katılan bütün kurumlara ve sporcularına teşekkür ederek, “Önemli olan turnuvaya katılmak ve sporu teşvik etmek. Ben emeği geçen bütün sporcularımıza ve kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Birinci olan Türk Telekom takımımızı da kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Sporu sevelim, sporu teşvik edelim. Bundan sonra bu tür turnuvalarımız devam edecek” dedi.Turnuvanın birincisi Türk Telekom, ikincisi Ceza İnfaz Kurumu olurken üçüncüsü de Gümüşhane Üniversitesi ekibi oldu. İl Müftülüğü takımı da turnuvanın en centilmen takımı seçildi.
Kaynak: İHA