Toroslarda 11.11.2011’de 50 Çiftin Nikahı Kıyıldı

Mersin’in Toroslar İlçesi’nde Belediye evlendirme memurluğunun 11.

Toroslarda 11.11.2011’de 50 Çiftin Nikahı Kıyıldı
11.2011 tarihi nedeniyle 50 çiftin nikahını kıydığı bildirildi.

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen çiftler, yüzyılda bir denk gelen 11.11.2011 tarihini seçti. Bu özel tarihte resmi nikah işlemlerini yaptırmak isteyen 50 çift, Toroslar Belediyesi Evlendirme Memurluğu`na başvuruda bulundu.

Resmi nikah akitleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna tarafından gerçekleştirilen çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

11.11.2011 tarihinde evlenmek üzere müracaat eden Fatma Bolaş (19) ve Abdurahman Acar (24) çiftinin nikahını kıyan Belediye Başkanı Hamit Tuna, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, ailenin öneminden bahsetti.

Toplumun temelini oluşturan ailenin yeni nesillerin sağlıklı ve bilinçli yetişmesinde önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Tuna, çiftlerden vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini istedi.

Özellikle erkeklerin evlilik yıl dönümlerini unutmamak için akılda kalabilecek bu tarihi seçtiklerini esprili bir dille ifade eden Başkan Tuna; “11.11.2011 nedeniyle çiftlerimiz belediyemize başvurup, evlenmek istemişlerdi. Biz de bu özel günde nikâhlarını kıyarak, mutluluklarına destek verdik” dedi
Bu yıl 11 Kasım tarihinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını söyleyen çiftler, nikah akitlerini gerçekleştiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını söylediler.

Başkan Tuna, nikahlarını kıydığı çiftlere birer fincan takımı armağan etti.