Chp Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 73.

Chp Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın 10 Kasım Mesajı
yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında; “Atatürk; başarıları, liderlik yeteneği, kişiliği ve devrimleriyle Türk ulusunun gururudur” dedi.Türk halkının, cumhuriyet kazanımlarının ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin takipçisi olduğunu belirten Dilek Akagün Yılmaz, “Mustafa Kemal’in şahsına ve O’nun bize miras bıraktığı değerlere sonsuza dek sahip çıkacağız” dedi

Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz mesajında şunları söyledi; “Ulusumuzun tam bağımsız ve özgür bir Türkiye idealine inanarak, Kurtuluş Savaşını yürüten Atatürk askeri zaferlerimizin başkumandanıdır. Halkımız; Cumhuriyet kazanımlarının, Atatürk ilke ve devrimlerinin takipçisi ve izleyicisidir. Bu konudaki kararlılığını kuşaktan kuşağa aktararak ödün vermeden sürdürmektedir. Cumhuriyetimizin temel ilkelerine ve laikliğe karşı etkinliklere girişenler, Mustafa Kemal’in şahsına ve O’nun bize miras bıraktığı değerlere saldıranlar bilmelidirler ki, Atatürk, yaptıklarıyla bu halkın gönlünde erişilemez ve dokunulamaz bir yerdedir ve arkasında O’nun bağımsız, çağdaş, laik, demokratik Türkiye’ye sahip çıkacaktır. Devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Cumhuriyet`imizin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı Atatürk`ü, aramızdan ayrılışının 73. yılında, sevgi ve saygıyla anıyoruz. Bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı Ata’mıza bağlılık ve sevgimiz sonsuza dek sürecektir”
Kaynak: İHA