Bakan Şahin, Teşkilat Üyeleriyle Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bakanlığı ile ilgili gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Sinop`ta, AK Parti Sinop İl Başkanlığı`nı ziyaret etti.

Bakan Şahin, Teşkilat Üyeleriyle Bir Araya Geldi
AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak tarafından karşılanan Bakan Şahin`nin ziyareti sırasında eski vekil Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Merkez İlçe Başkanı Saffet Ünal, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Belediye Eski Başkanı Hamza İnce, Yenitent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın, il genel meclisi üyeleri ile teşkilat mensupları hazır bulundu

Ziyareti sırasında partililere seslenen Bakan Şahin, AK Parti`nin oy oranını sürekli arttırdığını söyledi. Türkiye`nin yükselen konumunun dışarıda daha iyi anlaşıldığını dile getiren Bakan İdris Naim Şahin, "Bizim oy oranımız yüzde 50`lerde olmasına rağmen, dışarıdaki teveccüh yüzde 75`lerde. AK Parti güçleniyor, Türkiye güçleniyor. Türkiye`de insanlar büyümenin farkında değil. Ama parlayan bir yıldız olan Türkiye`nin bu konumu dışarıdan daha iyi fark ediliyor" dedi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sinop`ta oy oranını arttıran AK Parti`nin önümüzdeki yerel seçimlerde tüm belediyeleri alacağına inandığını kaydetti. Şahin, "Sizden 9-0 bekliyorum" diye konuştu. Ziyaret sonunda İl Başkanı Cengiz Tokmak, Bakan Şahin`e Sinop programının anısına gemi maketi `kotra` hediye etti.
Kaynak: İHA