Altındağ Belediyesi, Merkezlerden Yararlanacak Gençler Arıyor

Ankara`nın metropol ilçelerinden Altındağ`da belediye, sayıları her geçen gün artan gençlik merkezlerini tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi, Merkezlerden Yararlanacak Gençler Arıyor
Gençlik merkezlerini velilere anlatan belediye yetkilileri, ailelerden çocuklarını buralara göndermelerini istiyor.
Gençlik merkezlerinin amaçlarını ve yürütülen faaliyetleri anlatmak için velilerle bir araya gelen Altındağ Belediyesi yöneticileri, son olarak Ulubey Gençlik Merkezi’nde bir toplantı düzendi. Toplantıya katılan Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, çocukların gençlik merkezlerinden daha fazla yararlanması için anne ve babaların yönlendirici olması gerektiğini vurguladı.

Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak, hayata bakışlarını değiştirmek, sosyalleşmelerini sağlamak için gençlik merkezleri projesini hayata geçirdiklerine dikkat çeken Keleş, “Bu tesisler, çocuklarınıza uzun yıllar hizmet vermesi için yapıldı. Siz veliler olarak bunu iyi kavramalı ve çocuklarınızın daha fazla bu merkezlerden yararlanmaları için onları yönlendirmelisiniz. Merkezlerde sadece matematik, fen bilgisi, Türkçe ve benzeri derslerin olmadığını bilin. Spor, şehir içi ve dışı geziler, seminerler, doğa kampı, tiyatro, drama, müzik ve daha birçok faaliyetten çocuklarınız yararlanabilir. Çocuklarınız sizler için olduğu kadar bizler için de önemli. Onların eğitimlerine çok dikkat ediyoruz. Eğer eksik olduğumuzu düşündüğünüz bir nokta varsa bizimle paylaşmaktan da çekinmeyin. Amacımız, geleceğimiz olan çocuklara olumlu alışkanlıklar kazandırmak.” dedi.


Altındağ Belediyesi’nin, gençlerin eğitimine yönelik açtığı gençlik merkezlerinden çok memnun olduklarını belirten veliler ise bu hizmeti sunanlara teşekkür etti.