Aşırı Hız Kazası Ucuz Atlatıldı

Kartal TEM bağlantı yolunda aşırı hız yüzünden meydana gelen kazada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.


Kaza, Kartal- Sancaktepe bağlantı yolu Uğur Mumcu Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre İsa Aslan yönetimindeki 01 HA 624 plakalı hafif ticari otomobil, aşırı sürat nedeniyle önce yolun kenarındaki bariyerleri aşıp rampaya çıktı, sonra yeniden yola savrularak Fatma Taslamaz`ın kullandığı otomobile çarptı. Kazadan sonra Aslan`ın kullandığı araçta bulunan İbrahim Bora Gönenç (27), Hüseyin Erdal Akyol (23) Ruhi Demir (43), Mustafa Kaya (29) ve Hasan Kemal (23), çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Kazada yaralanan sürücü İsa Aslan ve diğer yaralılar Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı yara almadan atlatan Fatma Taslamaz olayın şokunu üzerinden atamadan şöyle konuştu: "Önümüzde seyreden araç, başka bir arabaya çarpmamak için manevra yaptı, ancak daha sonra bize çarparak durdu, çok korktuk."
Kazayı gören bir görgü tanığı ise, "Kaza yapan araç aşırı süratliydi, önce kontrolünü kaybederek rampaya çıktı, daha sonra yola savrularak diğer araca çarptı.. Araç devrilince de içindeki yolcular yollara savruldu." diyerek olayı anlattı.