`dadılık` Vaadiyle Genç Kadını Fuhşa Zorlayan Çeteye Baskın: 3 Gözaltı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir randevu evine operasyon düzenleyen polis, "Dadılık" vaadiyle Türkiye`ye getirilen Özbek asıllı Şahsenem A.

`yı fuhuş yapmaya zorlayan 1’i kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri, Yenimahalle, Demetevler semtinde bir randevu evi tespit etti. Kısa süreli takibin ardından harekete geçen polis, eve baskın düzenledi. Ekipler, Özbek asıllı Şahsenem A.’yı (28) zorla erkeklere pazarlayan ‘Burcu’ kod adlı S.G. ile N.G. ve T.Ö.’yü gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi emniyete götürülürken, fuhuşa zorlanan Şahsenem A.’nın ifadesinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Genç kadın ifadesinde, Türkiye’ye ‘dadı’ olarak getirildiğini ancak kendisini fuhuş batağında bulduğunu söylediği belirtildi. Özbek asıllı kadına, ayrıca fuhuş çetesinin 5 bin lira senet imzalattığı ve Şahsenem A.’nın İstanbul ve Ankara’daki çeşitli otellerde fuhuşa zorlandığı tespit edildi.

Fuhuş batağına düşürülen kadının borcunu ödemek için uzun süre fuhuş yaptığı, bu sırada birlikte olduğu erkeklerin isimlerini ise gizlice çantasında taşıdığı bir ajandaya kaydettiği belirlendi. Çantadan çıkan ajandada genç kadının bir günde 20’ye yakın kişiyle ilişkiye girdiği, ancak buna rağmen çetenin “borcun daha bitmedi” diyerek ölümle tehdit ettikleri öne sürüldü.
Polis sorgusu tamamlanan Şahsenem A.’nın yanı sıra “Fuhuşa aracılık ettiği ve yer temin ettikleri” iddia edilen 3 kişi adliyeye sevk edildi.

TRAVESTİ OPERASYONUNA BİNA SAKİNLERİNDEN ALKIŞLI TEŞEKKÜR
Öte yandan yine Yenimahalle’de başka bir eve yönelik yapılan operasyonda ‘Melisa’ kod adlı R.T. isimli bir travesti yakalandı. Polisin, müşteri kılığında yakaladığı travestiyi binadan çıkardığı sırada, bina sakinleri tarafından uzun süre alkışlandığı öğrenildi. Bina sakinlerinin operasyonu yapan polise, “Sayenizde kurtulmuş olduk” dedikleri ortaya çıktı.