Aydınspor’da Forvet Sıkıntısı

Aydınspor 1923’te forvet sıkıntısı yaşanıyor.

Aydınspor’da Forvet Sıkıntısı
Daha önce sakatlığı nedeniyle iki ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Cihan Özer’in ardından santrfor Mustafa Tahir’in de sakatlanmasıyla teknik heyet karar kara düşünüyor.

Aydınspor 1923’te gol yollarındaki sıkıntısını çözemeden sakatlıklarla boğuşmaya başladı. Takıma bulunan 3 santrfordan istediği verimi alamayan siyah beyazlı ekip, eldeki mevcut kadro nedeniyle gol yollarında sorun yaşarken, bu kez gol yollarında santrforların sakatlıkları nedeniyle zor duruma düştü.

Siirtspor maçında sakatlanarak maçı tamamlanamayan ve iki ayda sahalara dönebileceği açıklanan Cihan Özer’den sonra şimdide takımın ikinci santrforu Mustafa Tahir’in de kasığında yırtık oluştuğu ve 15 günde iyileşebileceği kaydedildi. İki santrforun sakatlığının ardından gözler takımın kalan tek forveti Bilal’e çevrildi

KART CEZALILARI TEKNİK HEYETİ DÜŞÜNDÜRÜYOR Aydınspor 1923’te sakatlıklar moral bozarken, son oynanan Çarşambaspor maçında kırmızı kart gören 3 oyuncunun yokluğu da teknik heyeti karar kara düşündürüyor. Bu hafta deplasmanda oynanacak Pazarspor maçında kadroda ciddi revizyoan gitmesi beklenen Teknik Direktör Tevfik Atatekin’in Pazar deplasmanında kadroda bugüne kadar pek şans bulmayan futbolculara görev vermesi bekleniyor.
Kaynak: İHA