Ak Parti Şuhut Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Balı, Güven Tazeledi

AK Parti Şuhut Kadın Kolları 3.

Ak Parti Şuhut Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Balı, Güven Tazeledi
Olağan Kongresi`nde Zübeyde Balı yeniden başkanlığa seçildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın vefatı dolayısıyla bugüne ertelenen kongreye Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu, Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarihisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarihasar Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba, Şuhut Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Uğur ve eşi Ülfet Uğur, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve eşi Şerife Bozkurt, belde başkanları, muhtarlar ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Kongrede tek liste ile seçime giden Zübeyde Balı, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongre öncesi konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şuhut’ta en çok çalışan hanımlar olmuştur." dedi.
Terör saldırılarına değinen Bakan Eroğlu, "Türkiye’nin büyümesini istemeyenler terörü bizim başımıza sarmaya çalışıyorlar. Son şehitlerimize karşılık olarak çok şiddetli karşılık veriliyor ve verilecektir. 22 tabur şuanda bunları yani teröristleri temizlemeye başladı. Birde müjde vereyim Hakkari’deki hain saldırıyı yapan teröristlerin 32 tanesi tamamen etkisiz hale getirildi. Sonuna kadar gidip bunları temizleyeceğiz. Kürt kardeşlerimizin onlarla hiçbir alakası yoktur. Onlar bizim kardeşlerimizdir. Birde Başbakanımızın çocuk tavsiyesi çok önemli. Şuanda çocuk sayısı ortalama Türkiye’de 2 çocuk. 2035 te ise genç nüfus bu gidişle kalmayacak. O yüzden 3 çocuk şart. Ben Şuhut Kadın Kollarına güveniyorum. Başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.