Kepezli İşadamları Şehitler İçin Kur`an-ı Kerim Okuttu

Kepez Sanayici ve İşadamları Derneği(KEPSİAD), Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan 24 asker için birlik ve beraberlik yemeği düzenleyerek Kur’an-ı Kerim okuttu.

Kepezli İşadamları Şehitler İçin Kur`an-ı Kerim Okuttu

Kepez Belediyesi Spor Tesisleri’ndeki Çakıl Restoran’daki kahvaltılı programda okunan Kur’an tilavetinin ardından Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısını hatırlatan Dernek Başkanı Ramazan Buzkıran, "Konuklarımızla paylaşmak için bir konuşma metni hazırladık. Fakat yaşanılan acının ardından konuşulacak bir şey yok. Vatanımız için şehit olan 24 askerimizin ailelerine sabırlar diliyorum." diye konuştu. Program AK Parti milletvekilleri Göken Enç ve Menderes Türel’in yanı sıra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’nin konuşmalarıyla devam etti.
Programda herkese birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Türkiye birlik ve beraberlik ruhu içerisinde birçok belayı def ettiği gibi, terör belasını da def edecek. Bizler asil ve vakur bir milletiz. Bu milletin asaleti ve vakarı karşısında bu tür bozguncu girişimler hedefledikleri emellerine ulaşamayacak. Önemli olan o vakarı hep birlikte korumak." diye konuştu. Tütüncü, Antalyalılardan, provokatif eylemlere karşı uyanık olmalarını da istedi.
KEPSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Buzkıran da, Serik İlçesi Haskızılören Köyü`nde geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketine karşı gösterdikleri hassasiyetten dolayı AK Parti Antalya Milletvekilleri Menderes Türel’e, Gökçen Özdoğan Enç’e, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse’ye ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’a Kuran’ı Kerim hediye etti. Programa AK Parti Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve iş adamları katıldı.