İl Müdürlerinden Kaymakam Açık’a Ziyaret

Yozgat SGK İl Müdürü Duran Cesur, Çevre ve Orman İl Müdürü Birol Ayyıldız, PTT Baş Müdürü Hayrettin Ceyhan ve Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan ile birlikte Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık’ı makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurdoğan, il müdürleriyle birlikte kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Açık`a hoş geldin ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Nurdoğan, “İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımıza il müdürlerimizle birlikte hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk. Boğazlıyan, kaymakamlar açısından bereketli ve nasipli bir ilçedir. Boğazlıyan’da görev yapan pek çok kaymakam, bugün çok daha üst düzey görevleri ifa ediyor. Kaymakam Açık’tan, ilçemize güzel hizmetler bekliyor, iz bırakacak hizmetlere imza atacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Açık, "İl müdürlerimizi Boğazlıyan’da ağırlamaktan, misafir etmekten son derece mutlu olduk. Boğazlıyan’a hep birlikte hizmet vereceğiz. Önümüzdeki günlerde iade-i ziyaretlerimiz olacak. Boğazlıyan adına taleplerimizi ileteceğiz. Yardımcı olacaklarına yürekten inanıyor, kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.