Öğrencilere Kırtasiye Paketleri Hediye Etti

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Belediye Başkanı Dündar Cengiz, ilköğretim okullarındaki öğrencileri sevindirdi.

Öğrencilere Kırtasiye Paketleri Hediye Etti
Zübeyde Hanım Yatılı Bölge İlköğretim Okulu ile Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu’ndaki toplam 450 öğrenciye kırtasiye paketleri dağıtan başkan Cengiz, eğitime olan desteğinin devam edeceğini söyledi.

Balya da okulların çevre düzenlemelerini yapan belediye, bu defada ilçedeki tüm ilköğretim okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı. Defterden kalem tıraşa kadar 20 çeşit kırtasiye malzemesinin yer aldığı paketlerin dağıtılması sırasında büyük coşku yaşandı. Geçtiğimiz yıl da yaptıkları kırtasiye yardımını geleneksel hale getireceklerini bildiren Belediye Başkanı Dündar Cengiz, “İlçemizde eğitim kalitesinin artırılması için biz de elimizden gelen katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Okullarımızın bahçe ve çevre düzenlemelerine de katkıda bulunuyoruz. Herkes elinden geldiğince eğitime destek olmalı” dedi

Zübeyde Hanım Yatılı bölge İlköğretim Okulunda düzenlenen kırtasiye yardımı sonunda başkan Dündar Cengiz’e teşekkür eden okul müdürü Hüseyin Özkan da, tüm öğretmen arkadaşlarıyla birlikte eğitim kalitesini yükseltmeye çalıştıklarını söyledi.
Kaynak: İHA