MHP'li Belediyeden Başbakan'a `başsağlığı pankartlı` karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 'başsağlığı pankartlı bilbordlar' hazırladı.

MHP'li Belediyeden Başbakan'a `başsağlığı pankartlı` karşılama
Başbakan Erdoğan’ın geçen hafta 83 yaşında hayatını kaybeden annesi Tenzile Erdoğan için asılan bilbordların sayıları 30’u buluyor. MHP Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal imzalı ‘Sayın Başbakanımıza ve Erdoğan Ailesine Başsağlığı Dileriz’ mesajlı bilbordalar Kızılcahamam ilçesinin çeşitli yerlerine asıldı.
AK Parti 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü 11.00’daki konuşmasıyla başlayacak. AK Partili vekillerin Cuma akşamı giriş yapacağı Kızılcahamam’da Başbakan Erdoğan için hummalı bir hazırlık çalışması yapıldı.
MHP Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ilçenin 30 ayrı noktasına başsağlığı bilbordları astırdı. Başsağlığı bilbordlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılcahamam Belediyesi’ni ziyareti sırasında çekilen toplu fotoğraf da yer alıyor. MHP’li belediyenin Erdoğan’a yaptığı başsağlığı jestinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’ı Meclis’te ziyaret ederek, “Örnek bir ana oğul oldunuz.” açıklaması da etkili oldu.

ERDOĞAN’A ‘ÇAMUR VE DOĞALGAZ PANKARTI

Asya Termal’in giriş yolunda da Başbakan Erdoğan’a çeşitli pankartlar asıldı. Erdoğan’a başsağlığı dileklerinin yanı sıra teşekkürlerin de sıralandığı pankartlarda, ‘Köylerimizin Yolunu Çamurdan Kurtardın Ya, Yaşa Tayyip Varol Tayyip,’ ‘Mahallemize Doğalgaz Getirdin. Teşekkürler Başbakan’, ‘Rahat Yürü Bu Millet Seninle’ ‘İlçemize hoş geldiniz Başbakanımız’ ifadeleri dikkat çekti.
AK Parti İlçe Başkanlığı’nın başsağlığı mesajlarının yanı sıra Kızılcahamam esnafının da başsağlığı dilekleri Erdoğan’ın geçiş güzergahına asıldı.