Burdur’un İlk Alışveriş Merkezini Mass Yapacak

Burdur`un ilk alışveriş merkezini(AVM), MASS Shopping Mall Organization ve GD Gayrimenkul İnşaat ortaklığı yapacak.

Burdur’un İlk Alışveriş Merkezini Mass Yapacak
54 bin metrekare kapalı alan üzerine yapılacak alışveriş merkezinde 105 mağaza, 3 bin metrekarelik hipermarket, 3 bin 200 metrekarelik yapı market ve bin metrekarelik elektronik market olması planlanıyor. AVM projesinde ayrıca restoran ve hazır yemek, Burdur’a özel yöresel ürünler, hediyelik eşya ve otantik ürünler, 6 salonlu ve 5d similatörleri bulunan sinema salonu, bowling solunu da yer alıyor.
Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, AVM`nin iki yıl içinde tamamlanacağını belirterek, “Bu ilimizin ortak meselesiydi. Bu beklentiyi MASS ve GD Konsorsiyum karşılayarak beklenen alışveriş merkezini tamamlayacak. Benimle bu alışveriş merkezi konusunda aynı düşüncelere sahip olan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Projeye başlamadan önce bir yıl fizibilite çalışmasını yaptıklarını anlatan MASS Emlak Yönetim Kurulu üyesi Serdar Gürgün de şunları söyledi: “Çalışmalarımız neticesinde güzel ve doğru markaların buraya gelebileceğini anladık. Burdur’da güzel bir alışveriş kompleksi yapacağız. Bu merkez sadece Burdur’da değil bölge çapında önemli bir yer olacak. İlimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
Konuşmaların ardından noter huzurunda imza töreni gerçekleşti. Alışveriş merkezi Burdur-Antalya yolu üzerindeki Karaburun mevkiinde 57 bin metrekarelik arsaya yapılacak.