Şehit Polisin Naaşı Morga Kaldırıldı

Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Denizciler beldesinin Şehit Kazım Şengül Polis Merkezi Amirliği’ne düzenlenen terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Kadir Alıcı’nın cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Saldırıda yaralanan polislerin tedavileri ise sürüyor.
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, akşam saatlerinde İskenderun Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralı polis memurlarını hasta yataklarında ziyaret etti. İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım da yaralı polislere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaralı polislerin yakınları ve polis memurlarının Acil Servis önünde bekleyişleri ise sürüyor.
İskenderun polisi, şehrin giriş ve çıkış noktalarında çelik yelekler ve uzun namlulu silahlarla güvenliği elden bırakmıyor. Emniyet ekiperi muhtemel taşkınlık ve olaylara karşı şehir merkezinde bulunan BDP binası önünde de tedbir aldı.
İskenderun`a bağlı Denzizciler Beldesi Şehit Kazım Şengül Polis Merkezi`ne düzenlenen saldırıda polis memuru Kahmanmaraşlı Kadir Alıcı şehit olmuş, polis memurları Hasan Yılmaz, Ali Zeytun ve sivil memur Hasan Yılmaz ise yaralanmıştı. Yaralı polislerin tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
Şehit polis memuru Kadir Alıcı için sabah saatlerinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören yılacağı, Türk bayrağına sarılı naaşının, törenin ardından memleketi Kahramanmaraş’a gönderileceği bildirildi.