Antalya Beşiktaş Futbol Okulu öğrencilerinden Beşiktaş'a destek

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Gloria Spor Center Sah

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Gloria Spor Center Sahası'nda teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde çalışan siyah - beyazlılar, dün akşam Sivasspor ile yaptıkları hazırlık maçı nedeniyle hafif tempolu bir program uyguladı. Sivasspor karşısında ilk 11'de forma giyen oyuncaların rejenerasyon çalışması yaptığı antrenmanda diğer oyuncular ise, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynadılar.

ERNST ANTRENMANA ÇIKMADI

Bu arada dünkü hazırlık maçında sağ ayak bileğinde aldığı darbelere bağlı olarak ödem oluşan Fabian Ernst, antrenmana katılmazken bu futbolcunun tedavisine başlandığı bildirildi.

MİNİK SPORCULARDAN BEŞİKTAŞ'A DESTEK

Antrenman taraftarlara da açık tutulurken, Antalya Beşiktaş Futbol Okulu'nun öğrencileri de siyah - beyazlıların çalışmasını izledi. Antrenman bitiminde Beşiktaşlı futbolculara coşkulu bir şekilde destek veren minik sporcular, 'gücüne güç katmaya geldik, formanda ter olmaya geldik' yazılı pankartı açarak siyah - beyazlı takıma olan sevgilerini gösterdiler.

Öte yandan Beşiktaş futbol okulu öğrencileyirle siyah - beyazlı taratarlar karşılaşınca da ilginç görüntüler ortaya çıktı. Küçük sporcularla taraftar grubu karşılıklı olarak Beşiktaş lehine tezahüratlarda bulundular.