Ak Parti İl Başkanı Uçar Danışma Toplantısında İstifa Etti

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, 2011 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu belirterek il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ak Parti İl Başkanı Uçar Danışma Toplantısında İstifa Etti
AK Parti Denizli İl Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı Belediye Sanat Merkezi'nde yapıldı. AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Ekici, Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, partinin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev aldığını ve 2007 yılından beri il başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirtti. Uçar, "AK Parti hareketi bir kadro hareketidir. Burada ben yok, biz varız. Türkiye, asırlık açığı kapatan hamlelerinde bu hareketin katkısı vardır. Bu milletin bize ihtiyacı var. Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı var. AK Parti milletin hayrına olacak herşeyi yaptı" dedi.
AK Parti'siz bir Türkiye'nin hayal bile edilemeyeceğini, Türkiye'nin ne zaman belini doğrultmaya kalkışsa birilerinin devreye girdiğini belirten Uçar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirerek, "Adıyla Tütrkiye'yi kurtaracağını söyleyenlerin sözlerine milletin karnı tok. Biz hep doğruları söyledik. Ne söylediysek yaptık, yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik" diye konuştu. Birlik beraberlik içerisinde seçim dönemine girdiklerini ve çok çalışmak zorunda olduklarını belirten Uçar, "2011 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için bugün görevinden istifa ediyorum. Bu il başkanı olarak son konuşmam olacak. Bundan sonra milletime milletvekili hizmet etmek istiyorum. Bu parti şahıslarla kaim değildir. Aday olsam da olmasam da, seçilsem de seçilmesem de bu partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Allah bir şeyi takdir ettiyse, onun önünde hiç bir şey duramaz. Bugüne kadar bizimle beraber çalışan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise yaptığı konuşmda 2004 yılında 50 Milyon TL olan belediye bütçesinin bugün 350 milyon TL olduğunu belirterek, "Biz büyükşehir başkalarının dediği gibi Denizli batmayacak. İller Bankası'ndan yıllık 80 milyon TL alıyoruz. Büyükşehir olunca 60 milyon TL daha alacağız" dedi. 2011 seçimlerinde kimin iktidar olacağının tartışılmayacağını belirten Başkan Zeybekci, "Öyle bir tartışma yok Türkiye'de çünkü iktidarın kim olacağı belli. AK Parti'nin hükümet olacağı belli. Gariplerin kendi anketlerinden bile AK Parti hükümetinin devam edeceği görülüyor. 2011'den sonra inşallah 2023 hedefine dolu dizgin yürüyüş başlayacak. Bu seçimde Türkiye şu kararı verecek. Anayasayı tek başına değiştirebilir bir çoğunlukla mı gelecek? Yoksa anayasıyı değiştiremeyecek bir iktidar mı olacak?" şeklinde konuştu.