Mhp Muğla Milletvekili Ergun Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Haziran ayında yapılacak olan genel seçim öncesi siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı

Mhp Muğla Milletvekili Ergun Pazar Esnafını Ziyaret Etti
Haziran ayında yapılacak olan genel seçim öncesi siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı. Muğla MHP Muğla Milletvekili Metin Ergun, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, İlçe Başkanı Bayram Koyuncu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kadın Acar, İl yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları İl yönetimi Perşembe pazarında pazar esnafını ziyaret etti.
Belediyenin yer ücretini 30 TL çıkarmasından dolayı şikayetçi olan Pazar esnafı, soğuk havada bu ücretin ödenemediğini tarımın bittiğini söyleyerek, MHP Muğla Milletvekili Metin Ergün'den Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ile konuşmasını istediler.
MHP Muğla Milletvekili Metin Ergun, bütün ilçeleri gezdiğini ve ilçelerdeki her esnafın tüketicinin bittiğini şikâyet ettiklerini belirtti. Ergun, "Yaklaşan bir genel seçim var ve bizde hazırlıklarımıza başladık. Bugün pazar esnafını gezip onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Geçtiğimiz gün Yatağanı gezdim, orda da Pazar esnafıyla görüştük. Sıkıntılar aynı, yerel yönetim olsun, genel iktidarda olsun aynı sıkıntılar var. Üretici sıkkın ve bitme derecesine geldi" dedi.