Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yılmaz Hızlı Başladı

AK Parti Gemlik ilçe teşkilatında Necdet Yılmaz başkanlığında oluşturulan ve genel merkezin onayından geçen listeye ilk tebrik Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe ve İl başkanı Sedat Yalçın'dan geldi

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yılmaz Hızlı Başladı
AK Parti Gemlik ilçe teşkilatında Necdet Yılmaz başkanlığında oluşturulan ve genel merkezin onayından geçen listeye ilk tebrik Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe ve İl başkanı Sedat Yalçın'dan geldi.
Gemlik spor salonunun temel atma töreni için ilçeye gelen Yalçın ve Altepe, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yeni yönetimin genç ve ekserisinin üniversite mezunu olduğunu belirten Altepe, ilçeye yakışır bir yönetim ortaya çıkmasından memmun olduğunu söyledi.
Öte yandan Oktay Kahveci ve yönetiminin istifasını vermesinin ardından ilçe başkanlığına tayin edilen Necdet Yılmaz başkanlığındaki listede şu isimler yer alıyor:
AdnanGüven, Ali Aykut Türe, Emine Duru, Erkan Demir, Fehmi Kulebar, Güldane Baykal, Halil Köse, Hasan İnce, Hasan Okumuş, İbrahim Baki, İnci Bülbül, İsmet Atış, Levent Aydın, M.Şamil Yiğit, Mehmet Taşar, Mukaddes Serim, Murat Yavuz, Orhan Sefil, Ömer Yurtlu, Sümeyye Yazıcı, Şükrü Subaşı, Turgut Durmuş, Zafer Işık, Zekeriya Çakır.