Fenerbahçe Trabzon maçının özeti (Fener TS maçı)

Fenerbahçe Trabzon maçı özeti.Fenerbahçe Trabzon maçı izle.Fenerbahçe Trabzon maçı 2011.Lig tv de Fenerbahçe Trabzon maçını özeti izle.Fenerbahçe Trabzon maçı golleri.Fenerbahçe Trabzonspor maçının özeti.Fenerbahçe - Trabzon maçı özeti izle.

Fenerbahçe Trabzon maçının özeti (Fener TS maçı)
Fenerbahçe Trabzon maçı özeti.Fenerbahçe Trabzon maçı izle.Fenerbahçe Trabzon maçı 2011.Lig tv de Fenerbahçe Trabzon maçını özeti izle.Fenerbahçe Trabzon maçı golleri.Fenerbahçe Trabzonspor maçının özeti.Fenerbahçe - Trabzon maçı özeti izle.Fenerbahçe Trabzon maçı izle. Fenerbahçe Trabzon maçı izlemek için tıklayınız. Fenerbahçe Trabzon maçı izle. canlı maç izle. Fenerbahçe Trabzon maçı LİG TV izle. Fenerbahçe Trabzon maçı LİG TV canlı maç izle. Fenerbahçe Trabzon maçı buradan izle. Fenerbahçe Trabzon maçı izleyin. İşte Fenerbahçe Trabzon maçı izle...

Sonucu merakla beklenen Fenerbahçe- Trabzonspor maçında tadı damağımızda kalan kıran kırana bir karşılaşma izledik. Şampiyonluk yarışından kopmamak adına Fenerbahçeli futbolcular zihinsel ve fiziksel olarak dev maça kafaca çok iyi hazırlanmışlardı. Maç boyu takım halinde hareket ederek sahanın her yerine bastılar. Hücum pres yaparak Trabzon'un savunmadan topla çabuk çıkmasına izin vermediler. En önemlisi orta alanda çabuk çoğalıp, alanları daraltıp Trabzon'un en güçlü bölgesini yöneten Selçuk- Colman-Jaja üçlüsünün topla oynama isteğine ambargo koydular. Trabzonspor'un top tekniği yüksek bu üçlüsü, rakibin Emre-Selçuk- Topuz üçlüsüyle girdikleri fiziksel çarpışmaya karşılık veremeyince bordo-mavililer gol yollarında pozisyon üretemedi. Burak-Engin ikilisi de kanatlardan hücum edemedi.

Fenerbahçe Trabzon maçının özeti (Fener TS maçı)MAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Trabzon maçının özeti (Fener TS maçı)MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin geniş alanda oynadığı tempolu, süratli, prese dayalı futbola Trabzonspor aynı anlayışla cevap vermeye çalışınca otomatikman gardı düştü. Oysa Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin bu oyun tarzına karşılık veremeyeceği ilk 10 dakikada görüldü ama Şenol Güneş nedense oyun tarzında değişikliğe gitmedi. Lig TV'nin Türkiye genelinde yaptığı "Dev maçı kim kazanır?" anketinden "Trabzonspor kazanır" yanıtına % 52 oy çıkmıştı. Bu anket Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'te akıl tutulması, futbolcularda rehavet yarattı. Puan tablosuna baktığımızda; Trabzonspor yenmeye çıkmamalı, orta sahada çok adamla ve blokları kapatarak kontrollü oynamalıydı, golü kontrataktan düşünmeliydi. Fenerbahçe'nin, hızlı, tempolu, rakibin psikolojisini bozmaya yönelik oyun tuzağına düşen Trabzon kaybetti.

Fenerbahçe Trabzon maçının özeti (Fener TS maçı)

KADRONUN HAKKINI VERDİLER

Kazananın hakkını vereceksin: Fenerbahçe ilk kez takım halinde kadrosunun kalitesi doğrultusunda oynadı. Bu kalitenin ön plana çıkmasında, Lugano'dan başlayıp, Emre'yle, Alex'le, Mehmet Topuz'la süren ve Niang'la son bulan koşu kalitesi ve savaşçı ruh baş rolü oynadı. Futbolculara, "Yüreğini ortaya koy" pankartını asan ve maç boyu susmadan destek ateşini yakan Fenerbahçe taraftarı kazanılan zaferin bir başka mimarıydı.

Not: Maçın hakemi Hakem Bünyamin Gezer, tempolu oyunun gerisinde kaldı. Oyunun kontrolünü kaçırdı. Kararlarında ve kartlarında tutarsızdı.

90+6. DAKİKADA TAYFUN ATILDI!

Maçın 73. dakikasında Trabzonspor'dan Burak Yılmaz çıkarken, Tayfun oyuna dahil oldu. Maçın 75. dakikasında Fenerbahçe kalecisi Volkan topu oyuna geç soktuğundan dolayı sarı kart gördü. Maçın 79. dakikasında Fenerbahçe'de Dia çıkarken, Bekir oyuna girdi. Karşılaşmanın 86. dakikasında Alex yerini Özer'e bırakırken, maçın 87. dakikasında Niang ise yerini Semih'e bıraktı. Trabzonspor'da Cale 90+4. dakikada Gökhan Gönül'e yaptığı sert hareketten ötürü sarı kart gördü. Maçın 90+5. dakikasında Trabzonspor'dan Tayfun sarfettiği sözler nedeni ile direkt kırmızı kart gördü. Kalan bölümde iki takım da gol bulamayınca, karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe haftaya ligde Manisaspor deplasmanına giderken, Trabzonspor evinde Antalyaspor'u konuk edecek.