Cumhurbaşkanı Gül, Bso Ödül Töreni İçin Balıkesir'e Geliyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Balıkesir Sanayi Odası'nın (BSO) ödül törenine katılmak üzere Balıkesir'e geleceği bildirildi.

BSO'nun her yıl düzenlediği geleneksel ödül töreni 14 Ocak Cuma günü yapılacak. 2010 yılının en yüksek vergisini ödeyen, ticaret hacminde en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan BSO üyesi kişi, kurum ve kuruluşlara ödüllerinin verileceği tören Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi'nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılacağı törene hükümet adına bir veya daha fazla bakanın katılması bekleniyor.

GÜVENLİK ALARMI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün DEİK İcra Kurulu Başkanı olan BSO Meclis Başkanı Rona Yırcalı'nın davetini kabul ettiği ve törene katılmasının kesinleştiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyaretiyle ilgili olarak Balıkesir'de emniyet ve jandarma birimleri üst seviyede güvenlik alarmına geçirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunisa Gül'ün de eşiyle beraber Balıkesir'e geleceği, Bayan Gül'ün Balıkesir Huzur Evi, Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nı ziyaret edeceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nde kıldıktan sonra BSO'nun onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak. BSO töreninde başarılı işadamı ile kurum ve kuruluşlara ödül verecek olan Gül'ün aynı gün Ankara'ya döneceği bildirildi.