Keenan Cahill 80 günde internetin yıldızı oldu- izle

Keenan Cahill 80 günde internetin yıldızı oldu.Keenan Cahill videoları izle.Keenan Cahill wiki. Keenan Cahill ekşi. Keenan Cahill 50 cent. Keenan Cahill feat 50 cent down on me. Keenan Cahill kimdir? Keenan Cahill age. Keenan Cahill kim. İşte Keenan Cahill...

Henüz 15 yaşında olan Keenan Cahill, internetteki video paylaşım sitesi Youtube'ta 80 günde 19 milyon 535 binden fazla kişi tarafından izlenirken, 'İnternet yıldızı' ünlü Fransız DJ ve prodüktör David Guetta ile yeniden kamera karşısına geçti.

Keenan Cahill 80 günde internetin yıldızı oldu- izleKeenan Cahill - 50 Cent- video izlemek için tıklayınız

Keenan Cahill 80 günde internetin yıldızı oldu- izleKeenan Cahill- David Guetta - video izlemek için tıklayınız

FİZİKSEL GELİŞİMİ BOZUK
Henüz 15 yaşında olan Keenan Cahill, Youtube'ta açtığı kendi sayfasında videolarını yüklemeye başladı. '50 Cent' isimli parça 8 Kasım 2010'da yüklenirken, bu klibi geçen 80 günde 19 milyon 535 binden fazla kişi tıklayarak izledi. Bir anda bütün dünyanın tanıdığı isim haline gelen Cahill'in "Maroteaux-Lamy sendromlu" olduğu, fiziksel olarak gelişim bozukluğu bulunduğu hastalığının 8 yaşındayken kontrol altına alındığı bildirildi.

50 CENT'LE DÜET
Youtube'da söylediği şarkılar ile ünlenen Keenan Cahill, 50 Cent'ten sonra , 1980 ve 1990'larda Gum Productions'u kuran ilk albumü Just a Little More Love'ı çıkaran ünlü Fransız DJ ve prodüktör David Guetta ile yeni klip çekeceği bunun da yeni rekor kırabileceği iddia edildi.