PKK'nın şok telsiz kaydı ortaya çıktı!

“Demokratik Özerklik” projesiyle ne yapılmaya çalışıldığı PKK'nın bir telsiz kaydında deşifre oldu. İşte özerklik taleplerinin altında yatan gerçek...

Güvenlik güçlerimiz bir yandan kırsalda başarılı operasyonlarını sürdürürken diğer yandan da sınır ötesi takip çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ülkücü Gazete adlı internet sitesinin haberine göre; BDP ve DTK öncülüğünde yürütülen “Demokratik Özerklik” projesiyle ilgili çok önemli bir telsiz kaydına ulaştı.

Ele geçirilen bu kayıtta “ROJ” telsiz koduyla Kandil’den Türkiye’ye direktifler yağdıran PKK telsizcisinin demokratik özerklikle ilgili örgütün gerçek düşüncesini yansıtan haince ifadeleri yer alıyor.

Kaydın içeriğinden anlaşılıyor ki “Demokratik Özerklik” adıyla piyasaya sürülen oyun, aslında bir yıkım projesinin ilk adımı. Kayıtta Türkiye’nin bir çırpıda yıkılamayacağı, bu yüzden önce küçültülmesi gerektiği ifade ediliyor. Doğrudan saldırı yerine meşru (!) savunma adı altında önce demokratik özerklik istenecek, ardından da silahlı direniş birlikleri oluşturularak devlet adım adım yıkılacak. Ve yine anlaşılıyor ki kan içici PKK örgütü, onun siyasi arenadaki bağlantıları ve yazar takımları hep bu sinsiliğin parçaları.

Kayıtta Geçen En Kritik Cümleler:

PKK Militanı (38.sn): “Mevcut durumda devletin tümden ortadan kaldırılması mümkün olmadığına göre devletin hızlandırılarak küçültülmesi ve nihai olarak ortadan kaldırılması için uzunca bir süre gerekmektedir.”

PKK Militanı (1:44.sn): “Demokratik özerkliğin güvenlik boyutu kapsamlı tartışılmıştır. Meşru savunmanın silahlı şiddeti de içerecek tarzda tüm yönleriyle örgütlendirilmesi ve halkın savunulması öncelikli görev durumundadır.”

İşte İhanet Cümlelerin Tamamı :

“-Halkımızın temel gündemi olan demokratik özerklik konusu üzerine bilimsel tartışmalar tüm yoğunluğuyla devam etmektedir. Ulus devlet güçlerinin tüm çarpıtmalarına ve ayrı devlet kurma çabası olarak propaganda etmesine rağmen sunulan temel çözüm modeli olarak daha fazla kabul görmeye başladığı ve özellikle halkımızın demokratik özerkliği inşa etme çabasına yoğun olarak yöneldiği görülmektedir.

-Halkların özgür ve eşit koşullarda bir arada yaşama modeli olan demokratik özerlik, devlet…..……..demokrasi çerçevesinde sorunlara çözüm getirmeye arzuludur. Mevcut durumda devletin tümden ortadan kaldırılması mümkün olmadığına göre devletin hızlandırılarak küçültülmesi ve nihai olarak ortadan kaldırılması için uzunca bir süre gerekmektedir.

-Bu anlamda devletin sınırlarının belirlenmesi önemlidir. Hukuki, siyasi, ekonomik, kültürel, sosyal, diplomatik ve güvenlik boyutları bu nedenle derinlikli tartışılmaktadır. Halkın kendi kendisini yönetmesi, kendi ihtiyaçlarını kendisinin karşılaması ve bu doğrultuda doğrudan öz ve karar gücü olması anlamına gelen demokratik özerklik tüm toplumsal sorunların da temel çözüm yöntemi olmaktadır.

-Demokratik Konfederalizmin ………. uygun olan demokratik siyaset yoluyla tüm bunların gerçekleştirilmesi esas olmaktadır. Fakat devletin baskı ve saldırıları karşısında demokratik siyasetin meşru savunmayı içerecek tarzda yürütülmesi yaşamsal olmaktadır.

-Bu nedenle demokratik özerkliğin güvenlik boyutu kapsamlı tartışılmıştır. Meşru savunmanın silahlı şiddeti de içerecek tarzda tüm yönleriyle örgütlendirilmesi ve halkın savunulması öncelikli görev durumundadır.

-Halkın kendi kendisini savunması ancak bu yönlü örgütlülüğünün sağlanmasıyla mümkündür. Buna da ancak HPG öncülük edebilir. HPG bu anlamı ile aynı zamanda demokratik özerkliğin savunma gücüdür. Yani Kürdistan Halkının savunulmasında öncü güç konumundadır. Demokratik siyasetin önünü açan bir misyona sahiptir. “