Yunanistan'da futbol oynayan Tümer Metin, trafik kazasını yaralanmadan atlattı

Yunan Super League takımlarından Larissa'da futbol oynayan Tümer Metin, Ferrari F430 marka lüks otomobiliyle kaza yaptı. Antrenmana giderken park hali

Yunan Super League takımlarından Larissa'da futbol oynayan Tümer Metin, Ferrari F430 marka lüks otomobiliyle kaza yaptı. Antrenmana giderken park halindeki bir otomobile çarpan Tümer, kazayı yara almadan atlattı. Otomobili ise ağır hasar gördü.

Yunan liginde son sıraya demir atan takımlardan Larisa'nın yakasını aksilikler bırakmıyor. Kısa bir süre önce kazaya karışan yabancı bir futbolcusundan sonra Tümer Metin de Ferrari marka otomobiliyle kaza yaptı. Cumartesi günü akşam üzeri antrenmana giden Tümer, Larissa şehrinin İonninon caddesinde park halindeki bir arabaya çarptı. Kaza, Tümer'in otomobilin kontrolünü kaybetmesi üzerine meydana geldi. Otomobilinden yara almadan çıkan Tümer, kontrol için hastaneye götürüldü. 36 yaşındaki Türk futbolcunun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktorlar, endişe edilecek bir durumun olmaması üzerine hastanede tutulmasına gerek olmadığını ifade etti.

Kazanın nasıl olduğuna ilişkin ise yetkililer, yapılan kontrollerde Tümer'in alkol almadığının tespit edildiğini ayrıca aşırı hız yapmadığının da belirlendiğini kaydetti. Kaza sonrası lüks otomobilde ağır hasar oluştu.

Yunanistan'da kötü bir sezon geçiren Larissa, ilk yarının bitimine iki hafta kala 11 puan ile 16 takımlı ligde son sırada bulunuyor. Larissa, 15. sırada bulunan Panseraikos'u 4 puan geriden takip ediyor.