Avşar kızı gözlerini bir an olsun ayıramadı

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz'de her hafta Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen yarışmacılar hünerlerini sergiliyor. Yetenek Sizsiniz'in bu haftaki durağı Gaziantep'ti.

Avşar kızı gözlerini bir an olsun ayıramadı
Dün ekranlara gelen yarışmanın yeni bölümünde yine birbirinden ilginç yarışmacılar vardı.  Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Tarhan’ın jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar bir sonraki tura geçmek için oldukça terledi. Kimi Michael Jackson oldu kimide tiplemeler ile şansını denemek istedi. Bazı yarışmacıların yapmış oldukları hareketleri ise jüri üyeleri bile anlamakta zorluk çekti. Yetenek Sizsiniz yarışması bu haftada birbirinden ilginç ve hünerli yarışmacılara ev sahipliği yaptı.

Yarışmaya Bursa'dan katılan illüzyonist Sunday Ağabey izleyenlere müthiş bir gösteri sundu. Konuşurken kafasını vücudundan ayıran Ağabey yürekleri ağızlara getirdi. Bu şov jürinin bile ağzını açık bıraktı. Özellikle Acun Ilıcalı bu ilginç yetenek karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Hülya Avşar ise tavana asılı iplerle vücut şov yapan Ayhan ve Anıl ikilisinden gözlerini bir an olsun ayıramadı.

İşte ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında yapılan gösterilerin tamamı: