Kaymakam Işık: Yeni işletmeler Kumluca'daki gelişmelerin göstergesi

Kaymakam Salih Işık ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Börek-San işletmesinin ikinci şubesinin açılışına katıldı. Kaymakam Işık, ilçede

Kaymakam Salih Işık ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Börek-San işletmesinin ikinci şubesinin açılışına katıldı. Kaymakam Işık, ilçede her geçen gün açılan yeni işletmelerin ekonomik gelişmenin göstergesi olduğunu söyledi.

Kumluca'nın Antalya'nın en önemli tarım merkezlerinden biri olduğunu dile getiren Kaymakam Işık, "Kumluca Antalya'nın ilçeleri içinde alt yapısını tamamlamış ender ilçelerden. Tarım sektöründe özelikle de örtü altı sebzecilikte ilçemiz ülke genelinde yetiştirdiği ürün, izlenebilirlik ve istihdam alanlarında söz sahibi konumunda. Son zamanlarda bu gelişmelerin paralelinde ilçemizde hizmet sektöründe de işletmeler kuruluyor." dedi.

İşletme sahipleri Muharrem ve Medet Bal kardeşleri tebrik eden Kaymakam Işık, üreten insana Türkiye'nin her zaman ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Üreten ve ilçenin ekonomisine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ilçenin her alanda yeniliklere ve gelişmelere açık olduğunu söyledi.

Açılış programı, davetlilere yapılan ikramlarla son buldu.