Bakan Yıldız, Kayseri'de Bayramlaşma Törenine Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''Bayramın hep beraber, el birliği ile ülkemizin daha ileriye gitmesi için bir fırsat olacağını düşünüyorum'' diyerek Kayserili vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''Bayramın hep beraber, el birliği ile ülkemizin daha ileriye gitmesi için bir fırsat olacağını düşünüyorum'' diyerek Kayserili vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Kayseri İl Özel İdare Sergi Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bayramların herkes için barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Bakan Yıldız, ''Bayramın hep beraber, el birliği ile ülkemizin daha ileriye gitmesi için bir fırsat olacağını düşünüyorum. Kayserili hemşerilerimizin de bayramını kutluyorum'' diye konuştu.
Bakan Yıldız'ın konuşmasının ardından Kayseri Valisi Mevlüt Bilici de bayramın başta Türk milleti olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.
Vali Bilici, ''Biz de elimizden geldiğince dargınlıkları unutarak birlikte olalım. Birbirimizi sevelim. Bizim en önemli görevlerimizden birisi de birbirimizi sevmemiz. Ailemizden başlayarak bütün insanları, ondan da önemlisi bütün canlıları sevmemiz gerekiyor. Böyle olursa insanlık daha mutlu, barış içinde yaşayabilir diye düşünüyorum. Bayramları bu şekilde değerlendirebilirsek, dargınlıkları ortadan kaldırabilirsek ne mutlu bize. Bayramın mutluluk, refah, barış ve birliktelik getirmesini diliyorum''
dedi.