Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un Ramazan Bayramı Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da değerlendirilebilecek dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı'nı gönül coşkusu içerisinde karşılamaktayız" dedi.
Başkan Nevzat Bozkuş, "Ramazan Bayramı gibi önemli günler toplumumuzun manevi zenginlikleridir. Yüce dinimiz, bizlere her alanda gelişmeyi, yardımlaşmayı, dayanışmayı, eşitliği, adaleti, kardeşliği öğütlemiştir. İnsanların eğitimini ve çalışmayı hep ön planda tutmuştur. Bu günlerde, toplumlar sahip oldukları değerleri hatırlamalı bir araya gelmeli, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeliler. Toplum bilincinin gelişmesine, ulusal değerlerlerin güçlenmesine, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak kökleşmesine neden olan bayramlar, aynı zamanda coşku, sevinç, huzur ve güvenin de kaynağıdır" diye konuştu.
Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve sosyal dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı özel ve önemli günler olduğuna dikkat çeken Bozkuş, "Böyle günleri çok iyi değerlendirip kırgınlıklar ve dargınlıklara da son vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Bayram'ın güzel ilimize, ülkemize, İslam alemine tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle tüm hemşerilerimizin bayramını kutlar sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilerim" şeklinde konuştu.
Başkan Nevzat Bozkuş, Kars Belediyesi'nde yapılacak olan bayramlaşmaya tüm vatandaşları davet etti.