Sevgi Evleri Ve Kız Yurdunda Ramazan Etkinliği

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde bulunan Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ile Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklara yönelik Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sevgi Evleri Ve Kız Yurdunda Ramazan Etkinliği
Ramazan ayında devam eden eğlence programı kapsamında Aşık Kazım Gülle ve Aşık Mehmet Akçay ile Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Çohaz, da misafir oldular. İftar yemeği ile başlayan program sahne alan aşıklar Akçay ve Gülle adeta çocukları coşturdular. Atışma ve türkülerle devam eden programda, özellikle gençler türkülere eşlik ederken, çocuklar ise atışmalardan büyük keyif aldı. Oldukça neşeli geçen gecenin sonunda aşıklardan Kazım Gülle, çocuk ve gençlerle olmaktan büyük mutluluk duyduklarını, bu tür organizasyonlarda her daim olmak istediklerinin altını çizdi.
Önceki gün ise organizatör Bülent Öner ve ekibinin konuk olduğu Sevgi Evlerinde yüz boyama, palyaço, dans ve türkülerin yer aldığı etkinlikler düzenlendi. Özellikle yüz boyama etkinliğine yoğun ilgi gösteren çocuklar, palyaço ile de keyifli anlar yaşadı. İftardan önce başlayan program, türkü ve halaylarla devam etti.Yetkililer, çocuk ve gençlerin Ramazan ayı içerisinde başlayan bu etkinliklerden oldukça keyif aldıklarını ve Ramazan ayının bitiminden de bu tür organizasyonların devam edeceğini söylediler.