Elazığ Tso Pakistan'a 10 Bin Tl Yardım Gönderecek

Sel felaketi ile büyük bir olumsuzluk yaşayan Pakistan'ın yaralarının sarılması için yurtta ve Elazığ'da başlatılan yardım kampanyaları devam ederken, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı da bu kampanyaya destek verdi

Sel felaketi ile büyük bir olumsuzluk yaşayan Pakistan'ın yaralarının sarılması için yurtta ve Elazığ'da başlatılan yardım kampanyaları devam ederken, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı da bu kampanyaya destek verdi.
Pakistan'ın özellikle ülkemizin Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verdiği Kurtuluş Savaşı'nda yanında yerini aldığını hiçbir zaman unutmadıklarını belirten ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ şunları söyledi:
"Bizim sıkıntılı dönemimizde kardeş Pakistan halkı elinde, avucunda ne varsa bizim için yollamışlardı. Biz de bugün Pakistan'ın yaşadığı felaketin izlerini silmesinde yapacağı çalışmalarda üzerimize düşeni yapmalıyız. Ülkemizin birçok bölgesinde yardım kampanyaları açıldı. Ayni ve nakdi yardımlar yapılıyor. Biz de TOBB önderliğinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak 10 bin TL maddi destek vereceğiz. Elazığlı hemşerilerimizin de çok özel bir iklim diliminde
olduğu Ramazan ayında, Pakistan'daki kardeşlerimizin sıkıntılarını giderme adına gerekli yardım ve desteği vereceğine inanıyoruz."