Posbıyık, Beyçayır Stadı için yetkilileri göreve davet etti

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kullanım ve bakım yetkisi ve sorumluluğu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne ait olan Beyçayı

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kullanım ve bakım yetkisi ve sorumluluğu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne ait olan Beyçayır Stadı'nın bir an evvel açık tribünlerinin kapatılması için yetkilileri göreve davet etti.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, soyunma odaları, tuvaletlerinin bakımı, boyasının yapılması, tribünlerinin üzerinin kapatılması gibi kullanım ve bakım yetkisi ve sorumluluğu T.C. Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne ait olan Beyçayır Stadı'nın yazın sıcakta, kışın ise yağmurda kalan tribünlerinin bir an önce kapatılması için çalışma yapılması gerektiğini belirterek, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve bütün yetkilileri göreve davet etti.

"ZAMANINDA BU İŞİ ÇÖZECEKTİK ENGELLEDİLER"

Başkan Posbıyık, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "2001 yılında dönemin Spor Bakanı Sayın Fikret Ünlü'nün Karadeniz Ereğli ziyaretinde Beyçayır Stadı'na götürdüm. Stadın şehir merkezine sıkıştığını ve yeteri kadar yatırım yapılmadığını ifade ettim. Bu stadı belediyeye verin size Delihakkı'daki tesislerimize bir spor kompleksi yapayım dedim. Kendisi bu fikre çok sıcak bakmıştı. Ancak: o dönemin milletvekili bu işin olmaması için elinden gelen çabayı gösterdi."