Şanlıurfalı sanayiciden dar gelirlilere 28 bin liralık gıda yardım

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) yoksul ve dar gelirli ailelere Ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu. Toplam 28 bin liralık gıda yardı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) yoksul ve dar gelirli ailelere Ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu. Toplam 28 bin liralık gıda yardımının dağıtımına ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıçoğlu ile Bekir Atlas katıldı.

Bir bölümü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) diğer bir bölümü de ŞUTSO tarafından karşılanan Ramazan gıda yardım paketleri Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nin bahçesinde dağıtıldı. Gönüllü Kuruluşlar aşevinin belirlediği dul ve yardıma muhtaç aileler gıda paketlerini ŞUTSO Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kılıçoğlu ile Bekir Atlas'ın elinde aldı. Bin aileye göre hazırlanan 10 kilo bulgur, 10 kilo un ve 5 kilo sıvı yağdan oluşan gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine verildi. Toplam 28 milyon 300 bin TL tutarındaki gıda yardımını dar gelirli kimselere dağıtan Şanlıurfa ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıçoğlu "Ramazan ayında yoksul vatandaşlarımızın ve yardıma muhtaç insanlarımızın çorbasında bizim de bir katkımız olsun istedik. Bunu da Gönüllü Kuruluşlar Aşevi aracılığı ile gerçekleştirdik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mize bize verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyoruz." dedi.