Emlak Sicilini Öğrenirken Kalp Krizi Geçirdi

Tireli berber Mehmet Özben (74), emlak sicilini öğrenmek için gittiği Tire Belediyesi'nde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Balcı Caddesi'ndeki iş yerinde uzun yıllardır berberlik yaptığı öğrenilen evli ve 3 çocuk sahibi Mehmet Özben'in daha önce de kalp rahatsızlığı yaşadığı, doktorların ısrarla "Anjiyo ol" tavsiyelerine kulak asmadığı bildirildi.
İddiaya göre, talihsiz olay şöyle meydana geldi. Belediye ye emlak sicilini öğrenmeye giden Özben Burada görevli memurla işlem yaparken birden fenalaşarak yere yığıldı.
Yaşlı adama ilk müdahaleyi, bu konuda daha önce ilk yardım eğitimi aldıkları belirtilen Tire Belediyesi Güvenlik Birimi yaptı. Dakikalar geçtikçe sağlık durumu kötüleşen Mehmet Özben için belediye çalışanları tarafından hemen ambulans çağırıldı. Ancak, yetkililer, Sağlık Bakanlığı'na bağlı 112 ambulansının bir başka görevde olduğu bildirdi. Yaşanan gelişmeler üzerine Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e ait makam aracına bindirilen Mehmet Özben, hızlı bir şekilde başkan Çiçek'in aracıyla Tire Devlet
Hastanesi, Acil Servisine götürüldü., Acil Servis doktorlarının tüm müdahalelerine rağmen yaşama döndürülemedi. Tire'deki birçok erkek berberinin ustası konumunda bulunan Mehmet Özben'in ani ölümü camiada büyük üzüntüye yol açtı.