MHK Eski Başkanı Çulcu, oğlunun Fenerbahçeli olduğunu sünnet düğününde öğrendi

Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı ve eski FiFA kokartlı ünlü Mustafa Çulcu, oğlunun Fenerbahçeli olduğunu, sünnet düğününde öğrendi. Oğlunun Fene

Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı ve eski FiFA kokartlı ünlü Mustafa Çulcu, oğlunun Fenerbahçeli olduğunu, sünnet düğününde öğrendi. Oğlunun Fenerbahçeli olduğu, tüm takımlardan gelen formalar içinde sadece sarı - lacivertlilerin formasını alması ile ortaya çıktı tercihi ortaya çıktı.

Eski hakem Çulcu, oğlunun Fenerbahçeli olduğunu, kocaeliolay.com internet sitesindeki köşesinde açıkladı.

Çulcu, "Oğlumun Fenerbahçeli olduğunu öğrendim" başlığı ile kaleme aldığı yazısında, "Geceye katılan çok sevdiğim değerli büyüğüm Beşiktaş yöneticisi Fahrettin Curoğlu ağabeyim oğlum Utku'ya Ouerasman'ın imzalı formasını hediye etti üstüne koydu ama bizim delikanlı eliyle formayı itti, istemedi. Şaşırdım 'oğlum alsana Fahrettin amcana teşekkür etsene' dedim nafile laf dinletemedim. Allahtan eşim İnci Hanım Beşiktaşlı. Hemen formaya el koydu durumu toparladı. Bu kez UKİ'nin sahibi ciddi Galatasaraylı çok sevdiğim değerli ağabeyim Turan Sarıgülle Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın tüm futbolculara imzalattırdığı arkasına Utku yazdırıp gönderdiği 10 numaralı Galatasaray formasını bizim delikanlıya verdi bizimki istemem diye tutturdu, almıyor. Bu kez imdadımıza sevgili kızım Burcu yetişti formayı kaptı. Kardeşi Utku'ya "Ben sana sorarım bu formayı nasıl istemezsin" diye de ufak da olsa tehditvari bir tepki gösterdi." ifadelerine yer verdi.

Yazısında, "Ben ve Sevgili Eşim İnci olayları şaşkınlık içinde seyrediyoruz." diyen Çulcu, şöyle devam etti: "Bir taraftan konuklarımızı ağırlamağa diğer taraftan Utku'yu idare etmeye çalışıyoruz. Bu kez meslekten arkadaşım sevgili dostum Emekli Yarbay Rıza Irkut ki çok ciddi Fenerbahçelidir ortak dostumuz Atv de Santra programında birlikte yorumculuk yaptığım arkadaşım Selçuk Yula'nın tüm futbolculara imzalattırdığı (eğer sağlık sorunu çıkmasaydı kendisi gelip vermeyi planlamış ama olmadı)arkasına Utku yazdırıp gönderdiği Fenerbahçe formasını bizim delikanlıya vermek üzere paketinden çıkarır çıkarmaz bizimki havada atladı formayı kaptı. İnci hanım ve ben bu kez daha da şaşırdık meğer bizim delikanlı Fenerbahçeliymiş.

Bugüne kadar belki inanmayacaksınız ama Utku'nun ağzından hiç ama hiç takım ismi duymamıştık. Hatta dost meclislerinde,spor ailesi içinde sorulduğunda sessiz kalırdı. Ablası Burcu Galatasaylı olduğu için 'başka takımı tutma şansı var mı?'diye onun adına cevaplardı.

Çulcu, oğlunun takım tercihini sünnet düğününde öğrendiğini kaydederek, yazısını şöyle tamamladı: "Ne diyelim hayırlı olsun saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz yok."