Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu TESK genel kurulu öncesinde bir araya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK)'nun olağan kongresinden ön

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK)'nun olağan kongresinden önce bir araya geldi. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından kongrenin yapıldığı salona da birlikte girdi.

TESK'in 18. Olağan Kongresi'nin yapıldığı Rixos Oteli'ne ilk olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu geldi. Kılıçdaroğlu'nun salona girdiği esnada otele gelen Erdoğan, kongrenin yapıldığı salona yakın bir yerde dinlenme odasına alındı. Kılıçdaroğlu da salon dışına çıkarak Erdoğan'ın bulunduğu odaya gitti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet bakanları Egemen Bağış ve Zafer Çağlayan ile Sanayi Bakanı Nihat Ergün'ün bulunduğu odada Erdoğan ile Kılıçdaroğlu 15 dakika sohbet etti.

Kongre salonunda divanın oluşmasından sonra ise Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, kongre salonuna birlikte girdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yeni bir anayasa için hemen çalışma başlatılmasını istemişti. Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'nu samimi olmamakla suçlamıştı.