Türk Haber-sen'de İkinci Kemal Öztoprak Dönemi

Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Haber-Sen Adana Şubesi olağan genel kurulunda mevcut başkan Kemal Öztoprak güven tazeledi

Türk Haber-sen'de İkinci Kemal Öztoprak Dönemi
Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Haber-Sen Adana Şubesi olağan genel kurulunda mevcut başkan Kemal Öztoprak güven tazeledi. İki listenin yarıştığı kongrede Kemal Öztoprak 197 delegenin oyuyla ikinci kez başkanlığa getirildi.
Türkiye Kamu Sen Toplantı Salonunda yapılan ve Divan Başkanlığını Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Kamil Köse'nin yaptığı kongreye Türk Haber- Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların başkanları, DP Yüreğir İlçe Başkanı Vahit Sırlıbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle Çukurova Üniversitesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Abdulkadir Yaşar da katıldı.
Türk Haber Sen Genel Başkanı İsmail karadavut, yaptığı konuşmada, kongreye katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin referandum sürecine geldiğini hatırlatan Karadavut, KESK'in masadan kalktığını, iktidar yanlısı olan Memur-Sen'in de rolünü iyi oynayarak memurları kandırmaya çalıştıklarını savundu.
Konuşmaların ardından yapılan oylamada, mevcut Başkan Kemal Öztoprak'ın listesi 197 oy alırken, şube eski sekreteri Mustafa Topuz'un çıkardığı liste 86 oy da kaldı. Bir oy da geçersiz sayıldı. Kongre sonucunda Türk Haber-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
"Kemal Öztoprak, Mustafa Bıdık, Yusuf Ertem, Mehmet Erol, M.Fatih Türkay, Atakan Bayhan ve Mustafa Küçükkavruk."