Ordu'da Sp'li Başkanlar Numan Kurtulmuş'un Yanında

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Mustafa Kemal Şahin, parti bünyesinde yaşanan gelişmeler üzerine eski İl Başkanı Av

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Mustafa Kemal Şahin, parti bünyesinde yaşanan gelişmeler üzerine eski İl Başkanı Av. Erkan Temiz'in kamuoyunu yanlış bilgiler vererek manipüle ettiğini savunarak, "Ordu'da ilçe başkanları ile beraber Numan Kurtulmuş'un yayındayız" dedi.
Mustafa Kemal Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, eski İl Başkanı Erkan Temiz'in bazı ilçe başkanlarının adlarını yazarak, eski yönetimi onayladıklarına ilişkin bilgilerin tamamen 'yalan ve yanlışlar üzerine kurulu' olduğunu belirtti. Şahin, "Böyle bir yazının altına imza atmadıkları halde adlarının geçmesinin kanuni bir suç ve insani bir ahlaksızlık olduğunu, buna tevessül edenlerin toplum ve hukuk önünde hesap vereceklerini beyan etmek ve halkımıza duyurmak istiyorum. Numan Kurtulmuş ve ekibine isnat
edilen suçlamaların altında kabul ve imzaları olmadığını belirten ilçe başkanlarımız, Numan Kurtulmuş ve ekibinin yanındadır. Adları geçen şahısların tamamına yakını ile görüştük. Hiçbir ilçe başkanı adlarının kullanılarak böyle bir yazı yayınlanmasının ahlaki olmadığı konusunda birleşmiş, bu yazıyı hazırlayan şahsın yalan ve yanlış üzerine bina etmek istediği konunun tersine sonuç vereceği konusunda hemfikir olduklarını beyan etmişlerdir" dedi.
Şahin, Gülyalı, Gürgentepe, Kabadüz, Gölköy, Kumru ilçe başkanları imzalarıyla çıkan yazının yalan ve düzmece olduğunu tescil ve tasdik eden, yerlerinin belli olduğunu netleştiren Kabataş İlçe Başkanı Aydın Yaşar, Ulubey İlçe Başkanı Özcan Şener, Perşembe İlçe Başkanı Bahattin Seven, Çatalpınar İlçe Başkanı Mustafa Akyol ve Merkez İlçe Başkanı Günay Şanlı'nın kamuoyunun doğru bilgilenmesi konusunda hassas olduklarını kaydetti.
(MAK-MAY-CC-Y)