Kargo uçağıyla kaçak sigara ve içki getiren karı koca yakalandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından kargo uçağıyla satış amacıyla kaçak sigara

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından kargo uçağıyla satış amacıyla kaçak sigara ve içki getirdiklerini tespit ettiği karı kocayı gözaltına adlı.

Kaçakçılık suçu iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların, ikamet ettikleri evi ve aracında arama yapan ekipler, buralarda buldukları kaçak sigara ve içkilere el koydu.

Yurda kaçak yollardan soktuğu sigara ve içkileri kargo uçağı ile Eskişehir'e getirerek piyasaya sürdüğü tespit edilen N.G. isimli şahıs, dün saat 10.30 sıralarında emniyet görevlilerince yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şahsın aracında ve ikametinde yapılan aramada bulunan değişik markalarda toplam bin 372 paket gümrük kaçağı sigara ve 209 şişe gümrük kaçağı içkiye, görevliler tarafından el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheli N.G. ve eşi S.G., işlemlerinin yapılmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.