KPSS Eğitim Bilimleri sınavı tarihi belli oldu

İptal edilen KPSS Eğitim bilimleri sınavı tam tarihi belli oldu. KPSS Eğitim bilimleri sınavı 31 Ekim'de yapılacak. KPSS Eğitim Bilimleri sınav tarihi ve KPSS ön Lisans sınav tarihi için tıklayınız. İşte KPSS sınav tarihleri...

KPSS Eğitim Bilimleri sınavı tarihi belli oldu
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yolsuzluk yapıldığı iddiaları ile iptal edilen sınavların yeni tarihlerini açıkladı.

ÖSYM tarafından bu pazar günü yapılması kararlaştırılan ancak daha sonra ertelenen ortaöğretim ve ön lisans mezunlarının gireceği Kamu Personeli Seçme Sınavı 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

2010-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Sınavı da 31 Ekim'de yapılacak.
2 milyon 420 bin adayın başvuruda bulunduğu sınav, ÖSYM, 11 Temmuz'da lisans mezunları için yapılan KPSS'de soruların çalındığı ve kopya çekildiği iddiaları sınavı nedeniyle ertelenmişti.

KPSS adayları, ÖSYM tarafından daha önce kendilerine gönderilen giriş belgesinde belirtilen yerde sınava girebilecekler.

KPSS'de kopya iddiaları sonrası iptal edilen Lisans Eğitim Bilimleri oturumu iptal edilen Tıpta Uzmanlık Sınavı ve yine iptal edilen Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı'nın yapılacağı tarihler belirlendi.
KPSS'de kopya iddiaları sonrası iptal edilen Lisans Eğitim Bilimleri oturumunun yapılacağı tarih belirlendi. Kopya ile ilgili soruşturmalar derinleştirilmişti.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre sınav 31 Ekim Pazar Günü yapılacak. Yine iptal edilen Tıpta Uzmanlık sınavı ise 5 Aralık 2010'da yapılacak.

ALES ise 19 Aralık 2010'da yapılacak.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi