Chp'li Vekiller Anamur'u Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekilleri Ali Rıza Öztürk, İsa Gök ve Ali Oksal beraberinde İl Başkanı Yılmaz Şanlı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anamur İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekilleri Ali Rıza Öztürk, İsa Gök ve Ali Oksal beraberinde İl Başkanı Yılmaz Şanlı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anamur İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.
Burada İlçe Başkanı Mehmet Gölgeli ve partililer tarafından karşılanan CHP'li milletvekilleri, referandum sürecinde yapılan çalışmalardan ötürü ilçe teşkilatına teşekkür ettiler. Referandumun geride kaldığını, önümüzdeki süreçte artık genel seçimlerin olduğunu söyleyen Ali Rıza Öztürk, "Amacımız iktidar olmak. Bu yolda çok çalışmalıyız. Sizden 12 Eylül sürecinde gösterdiğiniz çabadan daha fazlasını istiyoruz. Ayrıca partililerimize ve sandık görevlilerimize gösterdikleri hassasiyetten ötürü de teşekkür ediyorum" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'nin iktidar olacağına inandığını ifade eden Ali Oksal ise, bundan sonraki çalışmaların bu amaç doğrultusunda olması gerektiğini belirtti.
Anamur'da var olan bazı sorunların parti içinde halledilmesi gerektiğini dile getiren İsa Gök de, iktidara koşan bir partide bu tür çatallaşmaların doğru olmadığını kaydetti. Gök, "Bizim amacımız haksızlığa, yoksulluğa 'dur' demek. Ülkeyi geliştirecek planlarımız var. Bu planların yolu sandıktan geçer. Şuanda CHP oyları, 2002 seçimlerinde iktidar olan AK Parti'den yüzde 1 daha fazla. Yüzde 35 oy potansiyelimiz var. Çıkaracağımız her fazla vekil bizim hükümet olma şansımızı arttıracaktır" dedi.
CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı ise, referandumda büyük çaba göstererek yüzde 65 'Hayır' çıkmasını sağlayan ilçe teşkilatına teşekkür ederek, "Bu seçim sayesinde eksiklerimizi gördük. Bizim en büyük eksikliğimiz seçimin yaz mevsiminde yapılması. Bundan sonraki seçimler Temmuz ve Eylül arasında değil de diğer aylarda yapılırsa, katılım oranı daha fazla olacaktır" diye konuştu.