Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirdi

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, Ladik ilçesinde okuyan 51 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Türkiye'nin

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, Ladik ilçesinde okuyan 51 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Türkiye'nin yanı sıra diğer ülkelerde de yardıma muhtaç insanlara yardımda bulunan Kimse Yok Mu Derneği ve gönüllü ekibi, Samsun merkez ve ilçelerde yaptıkları sosyal faaliyetlerin yanı sıra yeni eğitim öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında oldu.

Ladik ilçesindeki 5 ilköğretim okulundan ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen yaklaşık 51 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi'ne getirilerek, çeşitli hediyelerin yanı sıra giysi ve kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.

Beğenerek ve deneyerek dernekten aldıkları yeni eşyalar karşısında sevinçli oldukları gözlenen öğrenciler, dernek üyelerinin kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek teşekkür etti. Derneğin, Türkiye'de olduğu gibi dünyada da çeşitli yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaştığını vurgulayan Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ali Osman Katrancı, "Samsun ekibi olarak her gün ilimizde 25 ihtiyaç sahibi insana yardımda bulunmaktayız. Bu çalışmalarımız aralıksız devam ederken, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi de katkıda bulunmak istedik." dedi.

İmkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Dr. Ali Osman Katrancı, Ladik ilçesinde yaptıkları toplu sünnet programı ve diğer sosyal faaliyetlerin yanı sıra öğrencilere de giysi ve kırtasiye yardımında bulunmak istediklerini ifade etti.

Katrancı, "Bu çalışmalarımızı yaparken, bize desteklerini esirgemeyen kaymakam ve belediye başkanımıza teşekkür ediyor, dernek olarak bize bu yardımları yapma fırsatı veren hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum." diye ifade etti.