Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı Bolu'da

Bediüzzaman Said Nursî'nin ve Risâle-i Nur Külliyatı'nın tanıtılmasını amaçlayan 'Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı' il il dolaşmaya devam ediyor. Tı

Bediüzzaman Said Nursî'nin ve Risâle-i Nur Külliyatı'nın tanıtılmasını amaçlayan 'Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı' il il dolaşmaya devam ediyor. Tır bugün de Bolu'ya geldi. Hükumet Meydanı'nda yaklaşık 2 saat kalan Tırdan vatandaşlara afiş ve el ilanları verildi.

Yeni Asya Dergi Grubu Pazarlama Koordinatörü Faik Altun, yaptığı açıklamada, Bediüzzaman Said Nursi'yi daha yakından insanlara tanıtmak için böyle etkinlikler yaptıklarını söyledi. Altun, Bolu'da kısa meydan programı kapsamında vatandaşlara Bediüzzaman ile ilgili kitapçık ve broşür dağıttıklarını ifade etti. Altun, 12 Eylül'de başlayan etkinliklerin 16 Ekim'de İstanbul'da sona ereceğini dile getirdi.

'Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı' Bolu'dan sonra Karabük, Kastamonu, Ankara, Sungurlu, Çorum, Ordu, Trabzon, Erzurum, Iğdır, Van, Batman, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adana, Kayseri, Aksaray, Konya, Barla, Isparta, Denizli, Tire, İzmir, Turgutlu, Uşak, Afyon, Eskişehir, Sakarya ve İstanbul'a gideceği belirtildi.