Kasımpaşalı futbolcular: Fenerbahçe'yi yeneceğiz (Özel)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona istediği gibi başlayamayan Kasımpaşa'da futbolcular ligin 6. haftasında oynayacakları Fenerbahçe'yi mağlup ederek tek

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona istediği gibi başlayamayan Kasımpaşa'da futbolcular ligin 6. haftasında oynayacakları Fenerbahçe'yi mağlup ederek tekrar çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını Albayrak Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdüren ekipte futbolcuların, morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

FUTBOLCULAR: FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ

Kasımpaşa'da kaptan Yekta Kurtuluş, Fenerbahçe maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Genç futbolcu, "Fenerbahçe maçı bizim kendimizi gösterme maçımızdır. İyi futbol oynayarak Fenerbahçe'yi yenerek üç puanı alan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın tecrübeli futbolcularından kaleci Murat Şahin de, Spor Toto Süper Lig'e bu sezon istedikleri gibi başlamadıklarını ve şunda ki durumlarının hiç iyi olmadığını kaydetti.

Takıma bu sezon birçok yeni futbolcunun katıldığını ifade eden Murat Şahin, "Ligde birçok takımın sıkıntısı var. Bizimde sıkıntılarımız var. Yeni gelen arkadaşlar var. Fenerbahçe maçı bizim için bir çıkış olacak. Fenerbahçe maçıyla bu sıkıntılarımızı gidermek istiyoruz. Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.