Fenerbahçe Beşiktaş maçı 1-1 maçın ardından maçın sonucu

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 1-1 sonuçlandı. Fenerbahçe Beşiktaş maçı ardından neler yaşandı? Fenerbahçe Beşiktaş maçı sonucu? Fenerbahçe Beşiktaş maçı kareleri ve Fenerbahçe Beşiktaş maçı özetini buradan izleyebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş yenişemedi. Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti ve Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu izle. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı...
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş yenişemedi.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı FOTO GALERİ


FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


11' Guti ara pasını verdi. Nobre kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Volkan ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.
10' Alex korneri kullandı. Kale sahası içinde Hakan yumruklayarak uzaklaştırdı.
9' Mehmet Topuz ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleyi yokladı, savunmaya çarpan top kornere gitti.
9' Emre topu önüne almak isterken orta sahada Nobre'nin müdahalesi, yine bir düdük var ve karar faul.
8' Niang sağ kanatta topu önüne indirmek isterken CÜneyt Çakır elle müdahale olduğunu işaret etti.
7' Guti korneri kullandı, ön direkte Santos kafayla uzaklaştırdı.
6' Ernst sağ kanatta topu ortalamak isterken Bilica araya girdi ve korner.
6' Ekrem sağ kanada uzun bir top. Nobre koştu, o bölgeye gelen Lugano topu taca attı.
5' Quaresma ceza sahası içinde İsmail'in önündeki topa çok sert vurdu direkten döndü. Kalkan bir ofsayt bayrağı da var.
4' Dia sol kanatta topla buluştu. Ekrem, Senegalli futbolcuyu arkadan çekince faul düdüğü geldi.
3' Oyun devam ederken Cüneyt Çakır, Nihat ve Santos'u uyardı.
2' Guti kendi yarı sahasının birkaç metre gerisinde yerde kaldı karar faul.
2' Aurelio kendi yarı sahasında ileriy uzun oynadı ama o bölgede Lugano var.

İki takıma da başarılar!
0 Karşılaşma Beşiktaş'ın vuruşu ile başladı.Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın gollerini Fenerbahçe'den 26. dakikada Niang atarken, Beşiktaş'ın golünü 86. dakikada penaltıdan Guti kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 7'ye yükseltirken, Beşiktaş ise puanını 10'a çıkardı.

Fenerbahçe derbiye Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia, Alex ve Niang, Beşiktaş ise Hakan, Ekrem, İbrahim Toraman, Zapotocny, İsmail Köybaşı, Aurelio, Ernst, Guti, Nihat, Quaresma ve Nobre ilk 11'i ile başladı.

İLK DAKİKALARDA BEŞİKTAŞ BASKISI

Maç hızlı başladı. Karşılaşmanın 5. dakikasında Fenerbahçe defansındaki büyük hatada İsmail Köybaşı ve Quaresma, Volkan ile karı karşıya kaldı ama İsmail'in ayağından çıkan topa Quaresma vurduğu anda pozisyon ofsayt oldu ve Quaresma'nın topu da üst direkten geri geldi. Beşiktaş ilk dakikalarda özellikle kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Maçın 10. dakikasında Guti'nin ara pasında Nobre'den önce ceza alanında Volkan çıkıp mutlak gol pozisyonunu önledi.

HAKAN'IN HATASI, NIANG AFFETMEDİ VE KADIKÖY COŞTU!

Karşılaşmanın 26. dakikasında Fenerbahçe aradığı golü Niang ile buldu. Sol kanattan Andre Santos'un ortasında boşa çıkan Hakan'ı geçen topu Mehmet Topuz kafa ile kaleye gönderdi. Üst direkten dönen topa Niang vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Niang'ın golü ile öne geçen Fenerbahçe oyunun kontrolünü eline aldı. Maçın 29. dakikasında Andre Santos'un soldan ortasında Gökhan Gönül uçarak topa kafası ile vurdu, top az farkla auta çıktı ve Fenerbahçe ikinci golden oldu.

BEŞİKTAŞ'TA ZORUNLU İKİ DEĞİŞİKLİK!

Karşılaşmanın yine aynı dakikasında Beşiktaş'ta Ekrem Dağ sakatlanarak, yerini İbrahim Üzülmez'e bıraktı. Fenerbahçe taraftarı takımının 1-0 öne geçmesinin ardından takımına desteğini iyice artırdı. Maçın 38. dakikasında sağdan Niang ceza aalnına girdi ortaya çevirdi ama Dia'dan önce Beşiktaş savunması 2. gole izin vermedi. Maçın 42. dakikasında Hakan Arıkan sakatlanarak, oyuna devam edemedi ve kaleye Cenk geçti.

ÖNCE NIANG SONRA DIA KAÇIRDI!

Maçın 43. dakikasında hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanattan Gökhan Gönül Beşiktaş kalesine çok iyi deplase oldu. Gökhan Gönül'ün pasında Niang, Cenk ile karşı karşıya kaldı. Niang'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı ve Senagalli golcü hem kendinin, hem de takımının 2. golünü atamadı. 45. dakikada ise Lugano'nun uzun gönderdiği topa yükselen Niang topu indirdi. Dia topla buluştu, Cenk ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top az farkla auta gitti.

UZATMA DAKİKALARINDA ÜÇ SARI KART VE ALEX'İN KAÇIRDIĞI MUTLAK GOL POZİSYONU!

İlk yarının sonuna 7 uzatma dakikası eklendi. Karşılaşmanın 45+1. dakikasında Fenerbahçe'den Bilica sarı kart gördü. Maçın 45+5. dakikasında ise Quaresma yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü. İbrahim Üzülmez ise pozisyonun ardından itiraz ettiği için sarı kart gördü. Karşılaşmanın 45+6. dakikasında soldan Dia'nın bindirmesinde ceza alanına verdiği pasta Alex müsait pozisyonda vurdu, Cenk son anda kurtardı ve Fenerbahçe ikinci golden oldu. Kalan bölümde başka gol olmayınca, ilk yarıyı Fenerbahçe 1-0 önde bitirdi.

F.BAHÇE OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI!

Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçe oyuncu değişikliği ile başladı. Emre'nin yerine Özer oyuna dahil oldu. Karşılaşamnın 48. dakikasında sağdan Guti'nin kullandığı köşe vuruşundan gelen topa Ernst ceza alanında gelişine vurdu, top Fenerbahçe savunmasından geri geldi. Ernst bir daha gelen topa vurdu ama top farklı şekilde auta gitti. Maçın 50. dakikasında Selçuk Quaresma'ya yaptığı hareketten ötürü sarı kart gördü.

VOLKAN KALESİNDE DEVLEŞTİ!

Maçın 54. dakikasında Quaresma soldan ceza alanına girdi, çaprazdan vuruşunu kaleci Volkan güçlükle iki hamlede kontrol etti. Aynı dakika içinde bu sefer Nobre'nin ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Volkan iki hamlede kontrol etti. Beşiktaş beraberlik golü için yüklendiği dakikalarda özellikle kanattan geliştirdiği ataklarla Fenerbahçe kalesinde etkili olmaya çalıştı.

BEŞİKTAŞ BOBO'YU, FENERBAHÇE CRISTIAN'I SAHAYA SÜRDÜ

Maçın 72. dakikasında Beşiktaş son oyuncu değişiklik hakkını kullandı ve Aurelio'nun yerine Bobo oyuna dahil oldu. Dia 73. dakikada sağdan ceza alanına girdi ve içeri çevirdi, müsait pozisyonda Alex istediği gibi vuramadı ve Fenerbahçe 2. gole ulaşamadı. Maçın 77. dakikasında Fenerbahçe oyuncu değişikliğine gitti. Alex'in yerine Cristian oyuna girdi. Maçın 78. dakikasında sağdan ceza alanına giren Bobo'nun vuruşunu Volkan iki hamlede kontrol etti.

DIA VE BOBO MUTLAK GOLLERİ KAÇIRDI!

Maçın 79. dakikasında Beşiktaş'tan Ernst, Dia'ya yaptığı sert müdahaleden ötürü sarı kart gördü. Karşılaşmanın 80. dakikasında Andre Santos'un uzun gönderdiği pasta Dia kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı ve aşırtma vuruşu yandan auta gitti ve Fenerbahçe 2. golden oldu. Maçın 82. dakikasında Guti'nin sağdna kullandığı köşe vuruşunda ceza yayında Quaresma gelişen vurdu defanstan seken topa Quaresma bir daha vurdu Volkan'ın çeldiği topa Bobo bir kez daha vurdu ve Volkan topu kornere çeldi.

GUTI'NIN PENALTISI BERABERLİĞİ GETİRDİ

Maçın 85. dakikasında Bobo kaleci Volkan'ı geçip ceza alanında yerde kaldı ve hakem Cüney Çakır penaltı noktasını gösterdi. Topun başına 86. dakikada Guti geçti ve vuruşunda Volkan topa müdahale etmesine rağmen gole engel olamadı. Maçın 88. dakikasında Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği oldu ve Mehmet Topuz'un yerine Gökhan Ünal oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

93 karşılaşma sona erdi
91' Özer korneri kullandı, Selçuk'un kafası dışarıya.

90' Andre Santos arka direğe doğru ortaladı. Cenk kornere attı.
89' Gökhan Ünal sağ kanatta yerde karar faul.
89' Andre Santos ortaladı, savunma uzaklaştırdı.
88' Fenerbahçe yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kazandı.
87' Fenerbahçe'de Mehmet Topuz çıktı, Gökhan Ünal girdi.
87' Bobo sol kanatta topla buluştu. Bilica o bölgeye gelerek topu taca attı.
86' Guti vurdu, köşeye giden topa Volkan dokundu ama çabası yetmedi. Şimdi durum 1-1.
86' Goolll!!! Goolll!!! Guti.
84' Guti'nin ara pasında Bobo, Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bobo yerde kaldı karar penaltı. Volkan bu hareketin ardından sarı kart gördü.
84' Penaltı! Bobo yerde karar penaltı.
82' Guti korneri kullandı. Ceza sahası dışında Quaresma çok sert vurdu, savunmadan döndü. Quaresma bir kez daha vurdu savunmaya çarpan top boşta kaldı. Bobo vurdu, Volkan çıkardı.
81' Nihat ceza sahası dışından kaleyi düşündü, top farklı şekilde dışarı çıktı.
80' Dia ceza sahası içinde topla buluştu. Dia, kaleci Cenk ile karşı karşıya durumda topu dışarı attı.
79' Ernst orta sahada Dia'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.
78' Bobo ceza sahası sağ çaprazından sert vurdu, Volkan iki hamlede topu kontrol etti.
77' Quaresma korneri kullandı ama top doğrudan kaleci Volkan'a gitti.
76' Fenerbahçe'de Alex çıktı, Cristian girdi.
75' Quaresma sol kanattan ceza sahasına girdi. Quaresma ortasını yapmak isterken top Şelçuk'a çarparak kornere gitti.
74' Bu dakikaya kadar Fenerbahçe 176, Beşiktaş 302 olumlu pas yapmış.
73' Dia sağ kanattan topu getirdi, pasını ceza sahası içindeki Alex'e bıraktı. Alex gelişine sağ ayağıyla vurdu ama kötü bir şut oldu.
72' Niaht korneri kullandı. Arka tarafa doğru açılan top doğrudan taca gitti.
72' Beşiktaş'ta üçüncü değişikliği. Aurelio kenara geldi, Bobo oyunda.
71' İbrahim Üzülmez sağ kanattan ortasını yapmak isterken Özer topu kornere gönderdi.
70' Dia sağ kanattan pasını ceza sahasına gönderdi. Aurelio uzaklştırdı.
69' Volkan'ın ayağına bir bandaj yapıldı ve oyun yeniden başladı.
68' Volkan yine yerde, sağlık görevlileri oyunda.
67' Nihat ceza sahası içi sağ çaprazından sert bir şut çekti, Bilica'dan döndü.
66' Nihat ortaladı, ceza sahasında Nobre kafayla aşırdı ama savunma boşta kalan topu uzaklaştırdı.
65' Özer sağ kanattan ortasını yaptı, Niang'dan önce Zapotocny ayak koydu.
64' İkinci yarının başlamasından bu yana Beşiktaş'ın topla oynamada yüzde 69'a, yüzde 31'lik bir üstünlüğü var.
63' Niang pasını Alex'e verdi. Alex, kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı fakat ofsayt bayrağı var.
62' İsmail sol kanattan ortaladı, kafalardan seken top Nihat'ın önünde kaldı. Nihat sağ çaprazdan vurdu; savunmadan döndü. Sonrasında bir kez daha Nihat ama yine savunma ayak koydu.
61' Alex orta sahadan serbest vuruşu kullandı. Lugano arka direkte topu önünde buldu. Lugano vuruşunu yaptı ama farklı şekilde dışarıya.
60' Guti korneri kullandı. Mehmet Topuz kafayla topu uzaklaştırdı.
59' Ernst ceza sahası dışından keleyi düşündü, Bilica'ya çarpan top kornere gitti.
58' Özer savunma arkasına atılan topu yakaladı. Özer pasını Alex'e çıkardı. Alex'ten önce İsmail ceza sahası içinde topu uzaklaştırdı.
57' İsmail sol kanatta Gökhan'în ıskaladığı topu kontrol edip pasını Quaresma'ya verdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını İsmail için kaldırdı.
55' Quaresma sol kanattan pasını ceza sahasına çıkardı. Lugano yerden gelen topu Nobre'den önce uzaklaştırdı.
54' Nobre ceza sahası içinde önündeki topa gelişine vurdu, Volkan çıkardı.
54' Beşiktaş ikinci yarıya oldukça istekli başladı.
54' Quaresma ceza sahası içinde Nihat'la duvar pası yaptı. Quaresma ortaladı, Volkan kontrol etti.
53' Niang ceza sahası içinde topla buluştu. Niang topu kontrolünü sağlayamayınca İbrahim Toraman tehlikeyi uzaklaştırdı.
53' Nihat kornerde pasını Quaresma'ya verdi. Quaresma ortaladı, savunma uzaklaştırdı.
52' İsmail sol kanattan ortasını yapmak isterken Lugano topu kornere gönderdi.
52' Zapotcony sağ kanattan sol kanada ters bir top ama Gökhan kesti.
51' Guti ceza sahasına ortasını yaptı. İbrahim Toraman bomboş durumda kafayı vurdu ama çok kötü bir vuruş oldu. Aut!
51' Topun başında Nihat ve Guti var.
50' Quaresma orta sahada iki kişinden sıyrılmak isterken karar faul. Selçuk'a da bir sarı kart var.
48' Fenerbahçe'de aut atışlarını Bilica kullanıyor.
47' Guti korneri kullandı. Arka direkte Ernst vurdu savunmadan döndü. Sonrasında bir kez daha Ernst ama top dışarıda.
47' Nihat sağ kanatta ortasını yapmak isterken savunmaya çarpan top kornere çıktı.
46' Emre'nin yerinde Mehmet Topuz oynarken; Özer sağ kanatta.
46' Fenerbahçe'de ikinci yarı başlarken Emre çıktı, yerine Özer girdi.
46' İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların vuruşuyla başladı.
Ve ilk yarıda son düdük geldi.
45' Dia pasını ceza sahası içindeki Alex'e çıkardı. Alex dokundu, Cenk çıkardı.
45' Quaresma sağ kanatta Gökhan'a müdahalesi sonrasında sarı kart gördü. İbrahim Üzülmez'de itirazı nedeniyle bir başka kart gören isim oldu.
45' Guti serbest vuruşu kullandı, Gökhan topu uzaklaştırdı.
45' Guti serbest vuruşu kullanmak için topun başına geldi.
45' Dördüncü uzatma dakikasının içindeyiz. Quaresma sağ kanatta yerde karar faul.
45' Bilica faul düdüğünden sonra topa dokunduğu için sarı kart gördü.
45' Dördüncü hakem 7 dakikalık uzatma oynanacağını gösterdi.
45' Lugano uzun oynadı. Niang pasını Dia'ya verdi. Dia ceza sahasında şutunu çekti, top dışarı çıktı.
45' İlk yarıda normal süreye göre son dakikanın içindeyiz.
44' İsmail ceza sahası dışından kaleyi düşündü, meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı çıktı.
43' Yandan dışarıya! Gökhan pasını ceza sahasına bıraktı. Niang, Zapotocny'den önce vuruşunu yaptı ancak top direğin dibinden dışarı çıktı.
42' Beşiktaş'ta ikinci oyuncu değişikliği. Hakan Arıkan kenarda, Cenk Gönen oyunda.
41' Hakan sedye ile saha kenarına alnıyor. Cenk oyuna girecek.
40' Hakan için değişiklik işareti var.
39' Kaleci Hakan'ın kafası yere çarptı. Şu an da Hakan'ın tedavisi yapılıyor.
38' Niang sağ kanatta topla buluştu. Niang son çizgi üzerinden pasını ceza sahası içindeki Dia'ya vermek istedi. Savunma topu uzaklaştırdı.
37' Guti serbest vuruşu kullandı, Volkan yumruklayarak topu uzaklaştırdı.
37' İbrahim Üzülmez sağ kanatta yerde kaldı, faul düdüğü geldi.
36' Fabian Ernst çok uzakten kaleyi yokladı, köşeye giden topu Volkan sektirmedi.
35' Beşiktaş bu dakikalarda ileride çok adamla pres yapıyor.
34' Volkan'ın tedavisinin ardından oyun yeniden başladı.
32' Sağlık görevlileri Volkan Demirel için yeniden oyun alanında.
32' Quaresma sol kanada geçti. Ernst'in pasında Quaresma topla buluştu ancak kalkan bir ofsayt bayrağı var.
31' Fenerbahçe ceza sahası içinde havalanan topa Quaresma ile Gökhan aynı anda çıktı. Gökhan yerde, Cüneyt Çakır'ın düdüğü var.
30' İbrahim Üzülmez, Ekrem'in yerine sağ kanatta görev yapıyor.
29' Beşiktaş'ta sakatlanan Ekrem yerini İbrahim Üzülmez'e bıraktı.
29' Santos sol kanattan ortasını yaptı. ceza sahası içinde bomboş durumda olan Gökhan Gönül kafayı vurdu ama top yandan dışarı çıktı.
28' Beşiktaş santrandan sonra orta sahada top çevirerek Fenerbahçe savunmasını ileri çekmek istiyor.
27' Ekrem kenara değişiklik işareti yaptı.
26' Fenerbahçe sol kanattan topu ortaladı. Haken kolay bir şekilde alabileceği topu elinden kaçırdı. Seken topa Mehmet Topuz kafayı vurdu ama direkten döndü. Sonrasında Niang topu tamamlayarak Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.
26' Gooll!! Gooll!! Niang.
25' Dia soldan ortaladı. Boşta kalan topa Niang vurmak isterken Zapotocny son anda ayak koydu.
24' Niang sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına girdi. Niang, İbrahim Toraman'ın müdahalesi sonucu yerde karar devam.
23' Guti, Nobre'ye uzun poynadı. Top Volkan'da kaldı.
22' Guti orta sahada topla gitmek isterken Emre'nin müdahalesiyle yerde. Karar faul.
21' Ekrem şu an sağ kenarında tedavi oluyor.
20' Aurelio uzun pas atmak isterken Quaresma ile bir anlaşmazlığı oldu ve top auta çıktı.
19' Quaresma sağ kanatta topla buluştu. Quaresma, Santos'tan sıyrılmak isterken meşin yuvarlak auta çıktı.
18' Gökhan sağ kanatta İsmail'den sıyrıldı. Gökhan ortasını yaptı ama ceza sahasında İbrahim Toraman uzaklaştırdı.
17' Mehmet Topuz sağ kanatta topu solunu çekip ortaladı. Yerden gelen top Hakan'da kaldı.
17' Guti serbest vuruşu kullandı. Volkan kale sahasında yumruklayarak topu uzaklaştırdı. Volkan topu uzaklaştırmak isterken Aurelio ile de çarpıştı ve çalan faul düdüğü var.
16' Quaresma sağ kanatta topla birlikte gitmek isterken Bilica'nın müdahalesi. Yardımcı hakem bayrağını kaldırdı.
15' Dia sol kanattan ortasını yaptı ancak top dorğudan kaleci Hakan'a gitti.
Fırtına gibi geçen transfer dönemi geride kaldı. "Türkiye'deki ve dünyadaki tüm transferleri iyi takip ettim, ben tam bir futbol dahisiyim" diyor musun? Eğer öyleyse seni Bilgi Arenası'na bekliyoruz. Bakalım gerçekten en iyi sen misin?
14' Zapotocny'nin sağ kanattan Niang'a bir müdahalesi var. Cüneyt Çakır, Zapotocny uyardı.
13' Volkan tedavisnin ardından kalktı. Oyun yeniden başladı.
12' Oyun durdu. Volkan'ın bir sakatlığı var.
11' Guti orta sahada Emre'den şık bir çalımla sıyrılarak ara pasını verdi. Nobre kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Volkan ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.
10' Alex korneri kullandı. Kale sahası içinde Hakan yumruklayarak uzaklaştırdı.
9' Mehmet Topuz ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleyi yokladı, savunmaya çarpan top kornere gitti.
9' Emre topu önüne almak isterken orta sahada Nobre'nin müdahalesi, yine bir düdük var ve karar faul.
8' Niang sağ kanatta topu önüne indirmek isterken CÜneyt Çakır elle müdahale olduğunu işaret etti.
7' Guti korneri kullandı, ön direkte Santos kafayla uzaklaştırdı.
6' Ernst sağ kanatta topu ortalamak isterken Bilica araya girdi ve korner.
6' Ekrem sağ kanada uzun bir top. Nobre koştu, o bölgeye gelen Lugano topu taca attı.
5' Quaresma ceza sahası içinde İsmail'in önündeki topa çok sert vurdu direkten döndü. Kalkan bir ofsayt bayrağı da var.
4' Dia sol kanatta topla buluştu. Ekrem, Senegalli futbolcuyu arkadan çekince faul düdüğü geldi.
3' Oyun devam ederken Cüneyt Çakır, Nihat ve Santos'u uyardı.
2' Guti kendi yarı sahasının birkaç metre gerisinde yerde kaldı karar faul.
2' Aurelio kendi yarı sahasında ileriy uzun oynadı ama o bölgede Lugano var.
1' İki takıma da başarılar!
1' Kadıköy'de derbi Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başladı.

İlk 11'ler

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Dia, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Ekrem, İbrahim Toraman, Zapotocny, İsmail Köybaşı, Ernst, Aurelio, Guti, Nihat, Quaresma, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster